Novi Renault Clio

Auto moto Komentari isključeni za Novi Renault Clio 33

Novi Renault Clio nastao je po uzoru na konceptno vozilo Dezir predstavljeno listopada 2010. na Pariškom sajmu automobila, od kojeg je naslijedio stil i dojmove koje izaziva. Njegove napete krivulje podsjećaju na dinamičnost koja zrači iz konceptne preteče.


Novi Renault Clio, zamišljen kao skulptura, predmet je žudnje s gotovo ljudskom čulnošću. Nema izbočenih, oštrih uglova, nego samo lijepo zaobljene krivulje koje bude želju da mu se približite i dodirnete ga. Senzualne obline, izražajan prednji kraj i sportski oblikovan stražnji kraj.
MULTIMEDIJSKI SUSTAV ZA SVE
Na području inovacija novi se Renault Clio može pohvaliti novim tvorničkim ugrađenim multimedijskim sustavom: MEDIA NAV.
UŽITAK U VOŽNJI I ŠTEDLJIVO S GORIVOM
Novi Renault Clio namijenjen je uživanju u vožnji. S ponuđenim motorima u kombinaciji s dinamičnom i učinkovitom šasijom, to je živahan, okretan i precizan automobil koji je ugodno voziti. Širok izbor motora zadovoljava potrebe svih kupaca i jamči nadzor nad potrošnjom goriva i emisijama CO2. Novi Renault Clio na tom je području među najboljima u svojoj klasi.
A da bi u tome uspio, Novi Renault Clio opremio se bitno obnovljenom gamom kako benzinskih tako i dizelskih motora.
DRIVING ECO2, EKOVOŽNJA NA RENAULTOV NAČIN
Novi Renault Clio nudi skladan komplet rješenja koja vozaču pomažu smanjiti potrošnju goriva i emisiju CO2: DRIVING ECO2 .
Dvostruki cilj: pomoći kupcu u njegovu nastojanju da smanji potrošnju goriva i emisiju stakleničkih plinova, među njima i CO2.
SVAKIDAŠNJA PRAKTIČNOST
Novi Renault Clio opet ima “sve što imaju veliki”.
Velika pozornost posvećena je detaljima koji putnicima uljepšavaju boravak u njemu. U skladu s Renaultovim običajem, Clio se od drugih razlikuje time što sadrži nove mogućnosti ili mogućnosti inače rezervirane za vozila viših klasa te ih nudi u jednostavnom obliku. Novi Renault Clio putnicima nudi suvremen, ugodan i ergonomičan putnički prostor.
Vaš ZAK d.o.o., Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top