Novi Renault Clio

Auto moto Nema komentara na Novi Renault Clio 6

Novi Renault Clio nastao je po uzoru na konceptno vozilo Dezir predstavljeno listopada 2010. na Pariškom sajmu automobila, od kojeg je naslijedio stil i dojmove koje izaziva. Njegove napete krivulje podsjećaju na dinamičnost koja zrači iz konceptne preteče.


Novi Renault Clio, zamišljen kao skulptura, predmet je žudnje s gotovo ljudskom čulnošću. Nema izbočenih, oštrih uglova, nego samo lijepo zaobljene krivulje koje bude želju da mu se približite i dodirnete ga. Senzualne obline, izražajan prednji kraj i sportski oblikovan stražnji kraj.
MULTIMEDIJSKI SUSTAV ZA SVE
Na području inovacija novi se Renault Clio može pohvaliti novim tvorničkim ugrađenim multimedijskim sustavom: MEDIA NAV.
UŽITAK U VOŽNJI I ŠTEDLJIVO S GORIVOM
Novi Renault Clio namijenjen je uživanju u vožnji. S ponuđenim motorima u kombinaciji s dinamičnom i učinkovitom šasijom, to je živahan, okretan i precizan automobil koji je ugodno voziti. Širok izbor motora zadovoljava potrebe svih kupaca i jamči nadzor nad potrošnjom goriva i emisijama CO2. Novi Renault Clio na tom je području među najboljima u svojoj klasi.
A da bi u tome uspio, Novi Renault Clio opremio se bitno obnovljenom gamom kako benzinskih tako i dizelskih motora.
DRIVING ECO2, EKOVOŽNJA NA RENAULTOV NAČIN
Novi Renault Clio nudi skladan komplet rješenja koja vozaču pomažu smanjiti potrošnju goriva i emisiju CO2: DRIVING ECO2 .
Dvostruki cilj: pomoći kupcu u njegovu nastojanju da smanji potrošnju goriva i emisiju stakleničkih plinova, među njima i CO2.
SVAKIDAŠNJA PRAKTIČNOST
Novi Renault Clio opet ima “sve što imaju veliki”.
Velika pozornost posvećena je detaljima koji putnicima uljepšavaju boravak u njemu. U skladu s Renaultovim običajem, Clio se od drugih razlikuje time što sadrži nove mogućnosti ili mogućnosti inače rezervirane za vozila viših klasa te ih nudi u jednostavnom obliku. Novi Renault Clio putnicima nudi suvremen, ugodan i ergonomičan putnički prostor.
Vaš ZAK d.o.o., Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Leave a comment

Pretraži

Back to Top