Novi Renault Trafic

Auto moto Komentari isključeni za Novi Renault Trafic 21

Moderan i siguran te se prilagođava svim vašim potrebama


Bogata paleta verzija Trafic Furgona zadovoljit će sve potrebe profesionalnih korisnika. Bez obzira na vrstu tereta koji prevozite (osjetljive biljke, teški paketi, manji ili veći predmeti itd.) naći ćete furgon koji će vam potpuno odgovarati.
Obje dužine i obje visine omogućuju pristup u većinu podzemnih garaža, a nude praktičan i lako dostupan tovarni prostor… Na raspolaganju vam stoje brojna rješenja koja odgovaraju potrebama svih zanimanja.
Udobnost i praktičnost
Trafic s produženom kabinom dostupan je u dvije različite dužine i omogućuje postavljanje do 6 sjedala. Tovarni prostor izuzetno je praktičan: ostakljena pregradna stijena odvaja ga od putničkog dijela, drveni pod…Putnici u vozilu putuju potpuno bezbrižno i na najvišoj razini sigurnosti.
Ergonomija jamči profesionalnu udobnost
Cjelovita ponuda nove opreme pridonosi boljoj radnoj okolini u Traficu. Zahvaljujući pouzdanom navigacijskom sustavu Carminat TomTom skratit ćete vrijeme svih vaših vožnji. Uredite prostor u kabini: daljinski upravljač navigacijskog sustava ima svoje posebno mjesto za odlaganje, u novi pretinac na armaturnoj ploči pospremite dokumente formata A4, a zahvaljujući pretincima na središnjem pročelju praktično je iskorišten i najmanji prostor u vozilu.
Automatski klima uređaj jamči udobnost u putničkom prostoru. Regulator i ograničivač brzine nadziru potrošnju goriva. Novi izbor radio uređaja nudi Bluetooth® tehnologiju i mogućnost povezivanja s vašim prijenosnim uređajima*.
Ne zaboravite: odaberite užitak kojeg pruža upravljač presvučen kožom.
* Sa sustavom Plug&Music.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top