Novi singl: TONY CETINSKI "K'o da je sudbina htjela"

Glazba Komentari isključeni za Novi singl: TONY CETINSKI "K'o da je sudbina htjela" 21

Tony Cetinski, jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji je danas u jutarnjem show-u Antene Zagreb, kod Barbare Kolar, predstavio novi radijski singl „K’o da je sudbina htjela“.


Ova pjesma posljednji je singl s aktualnog albuma „Opet si pobijedila“ jer Tony i provjereni tim suradnika uskoro ulaze u studio i za 2014. godinu pripremaju nove hitove.

Pjesmu „K’o da je sudbina htjela“ autorski potpisuje Ante Pecotić i govori o vjernosti, ljubavi, beskonačnosti. Tony progovara o strasti koja ne poznaje ni prošlost ni budućnost te o blaženstvu života ispunjenog ljubavlju.

Studijski album „Opet si pobijedila“ obilježili su brojni hitovi: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“, „Zar malo to je“ – koji su u kratkom roku zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim top listama radio postaja. Publika je ta koja ga želi čuti iznova što je posebno vidljivo na svim Tonyjevim koncertima. Užarena koncertna atmosfera proizlazi iz vrhunske glazbeno-scenske izvedbe pomiješane s euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova

Pjesmu "K’o da je sudbina htjela" možete poslušati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=fQGMLby1Nns
Više o Tonyju na:
www.facebook.com/TonyCetinskiOfficial
Videospotovi na:
http://www.spotdepo.hr/spotovi/tony-cetinski

Glazbu potražite na:
www.cedeterija.com
CD "Opet si pobijedila" u prodaji je u svim glazbenim trgovinama, te na: iTunes-u i Amazonu, a poslušati ga možete na Deezeru.

Pretraži

Back to Top