Novi svijet kupaonica u centru Karlovca

Dom Komentari isključeni za Novi svijet kupaonica u centru Karlovca 46

U listopadu ove godine tvrtka FRAK d.o.o. otvara novi prodajni salon na tržnici u centru grada. Na adresi Trg Josipa Broza bit će bogata ponuda opreme za centralno grijanje i opremanje kupaonica. No prije svega istaknuli bismo stručan tim ljudi, od prodavača, inženjera, montera do servisera koji će biti na raspolaganju klijentima pri uređenju kupaonica ili ugradnji centralnog grijanja.


Kupaonica je prostor u kojem započinjemo i završavamo svoj dan te je zbog toga ugodna atmosfera bitan čimbenik pri oblikovanju nove ili renoviranju stare kupaonice.
Vođena tom filozofijom, tvrtka FRAK d.o.o. oformila je stručan tim ljudi koji je zadužen za montažu kupaonica po principu "Ključ u ruke". Usluga je kompletna, od pomoći pri odabiru željene opreme u prodajnim jedinicama tvrtke FRAK do besplatne izrade ponude i izmjere kupaonica, 3 D projekcija kupaonica te dostave izabrane opreme na kućnu adresu. Montažu kuponice nadzire voditelj montaže te koordinira sve izvođače radove pazeći ujedno na poštivanje dogovorenih rokova. Dodatna usluga koju tvrtka pruža je i garancija na izvedene radove te osiguran servis za ugrađenu opremu.
Unapređujući svoja znanja ulaganjem u edukaciju svojih djelatnika te prateći trendove u uređenju kupaonica tvrtka FRAK nastoji pružiti svojim klijentima inovativna i kreativna rješenja koja najbolje odgovaraju osobnosti kupca.

Kupaonice zauzimaju važno mjesto u našoj svakodnevnici te im je stoga važno pristupiti s mnogo pažnje i stila. Neke od trendova koji će obilježiti uređenje kupaonica u predstojećoj sezoni otkrili su nam upravo u FRAK – u:
1.minimalistički pristup koji karakteriziraju čiste linije i umjerene boje, ali i maksimalna funkcionalnost;
2.podne pločice koje vjerno imitiraju drvo ili mramor;
3. raskošna ogledala – odlično rješenje za male kupaonica jer se zbog refleksije svjetla dobiva osjećaj većeg prostora;
4. tuš kade i transparentne kabine u razini poda;
5. umivaonici koji mogu stajati samostalno ili kao dio kupaonskog elementa;
6. modularni ormarići sa sjajnim ili prirodnim drvenim završnim obradama;
7. radijatori za grijanje i odlaganje ručnika – rezultat su uvijek suhi i topli ručnici na dohvat ruke;
Bogatom ponudom sanitarne opreme, kupaonskog namještaja, keramičkih pločica i mješalica renomiranih hrvatskih i svjetskih proizvođača tvrtka FRAK Vam uz svoju uslugu po principu "Ključ u ruke" nudi uređenje Vaše kuponice u skladu s vlastitim željama i potrebama.
Pronađite u FRAK -u svoju kuponicu iz snova. Prepustite FRAK- u pretvaranje Vašeg sna u Vaš kutak za dušu i tijelo!
FRAK D.O.O.
POSLOVNICA 1
Jelaši 28f, 47 000 Karlovac, tel: 047/ 641 400, fax: 047/ 641 401

POSLOVNICA 2
Donje Taborište 157/a, 47 240 Slunj, tel: 047/ 777 691, fax: 047/ 777 691

e-mail:[email protected]
www.frak.hr

Pretraži

Back to Top