Novi Twingo

Auto moto Komentari isključeni za Novi Twingo 16

Otkrijte novi Twingo i njegov svijet. Posve novi! S još više karaktera, još privlačniji sa svojim izražajnim i šarmantnim pogledom i dinamičnim i zaigranim karakterom! Zaljubit ćete su u novi Twingo! Twingo se dotjerao novim dizajnom, novim vitaminskim bojama i širokom paletom opreme za personalizaciju vozila.


Twingo je auto koji se prilagođava svim vašim osobnostima, čas ženstven, čas sportski. S novim Twingom, vozite optimistično!
Praktičan
Energičan i posebno osmišljen za urbano okruženje, novi Twingo svojim kompaktnim dimenzijama čini čuda. Adut su mu i udobnost, modularnost i prostornost zahvaljujući brojnim dosjetljivim pretincima te obujam prtljažnika od 959 litara (sa sklopljenim sjedalima). Živahno se probija kroz grad uz smanjenu razinu buke i vibracija. Novi Twingo – kvaliteta Renault
Dinamičan
Svestran, novi Twingo se pokorava svim vašim željama. Dinamičan je i siguran na svim tipovima ceste i poštuje okoliš. Dostupan u benzinskim i dizelskim izvedbama, novi Twingo nudi motore s oznakom Eco2 (emisije CO2 niže ili jednake 120 g/km) za potrošnju pod nadzorom.
Novi Twingo vam osigurava dinamičnu i preciznu vožnju. Užitak u vožnji je zajamčen! Izvedbe Twinga koje nose oznaku Eco² imaju emisiju CO2 manju od 120 g/km te su dijelom izrađene od obnovljivih materijala i reciklirane plastike. Twingo se proizvodi u tvornici u Novom Mestu (certificirana prema ISO 14001).
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top