Novi VOLVO V90 Cross Country

Auto moto Komentari isključeni za Novi VOLVO V90 Cross Country 40

Pustolovina sa stilom
MOTO-RIS ove godine obilježava 80 godina postojanja obiteljske tvrtke MOTO-RIS d.o.o. i 50 godina suradnje s vodećim auto brendom, Volvom. Ova obiteljska tvrtka nastala je iz ljubavi prema automobilima, a od samog je početka oličenje dobrog i profesionalnog pristupa klijentu, poslovanju i poslovnoj odgovornosti. Promo 21 i MOTO-RIS poslovno surađuju već 12 godina. Uoči otvorenja našeg „Centra za dizajn Promo21“ posjetio nas je direktor tvrtke MOTO-RIS gospodin Bruno Ris sa kojim smo nakon obilaska novotvorenog centra testirali i vozili novi Volvo V90 Cross Country.

Od uvođenja linije modela Cross Country prije gotovo 20 godina Volvo je postao sinonim za automobile koji se dobro nose sa svim vremenskim uvjetima i uvjetima na cesti. Novi V90 Cross Country s luksuznim čistim linijama i impresivnim mogućnostima dizajniran je da Vam dopusti da više radite ono što volite.

V90 CC preuzeo je sve raspoložive adute od standardnog V90 i transformirao ih u avanturističko pakiranje s plastičnim zaštitama, 65 mm povišenom podnicom i prilagođenim podvozjem, povećanim napadnim i silaznim kutom te integralnim pogonom.

Ovo je ujedno i najveći Volvo karavan od posljednjeg V70 Cross Country modela. Novi V90 model dijeli mnoge karakteristike s modelom XC90, a pod haubom se nalazi moćni 2,0-litarski super-punjeni 4-cilindraš koji razvija moćnih 318 konja, uz 8-brzinski automatski mjenjač i pogon na svim kotačima.

Unutrašnjost je ostala identična kao u V90, čime je zajamčen kraljevski osjećaj u kabini, počevši od audiosustava Bowers & Wilkins i masaže sjedala do ogromnog 9-inčnog zaslona na kojem se upravlja svim važnijim komandama.

Među rijetkim pravim tipkama u kabini nalazi se i Drive Mode kotačić za odabir načina vožnje (Eco, Comfort, Offroad, Dynamic, Individual) kojem se prilagođavaju brzi, kao podmazani 8-stupanjski automatski mjenjač, ali i doplatni zračni ovjes dovoljno čvrst da se prilagodi skliskom i neravnom terenu.

Prostor pun svjetlosti
Iskusite kabinu punu prirodnog svjetla. Panoramski krov se proteže od prednjih do zadnjih sjedala. Kada se otvori krov vozaču pruža prirodno svjetlo i svježi zrak.

TEHNOLOGIJA Brzi refleksi
City Safety Vaš upozorava na opasnost i, ukoliko je potrebno, kočenjem pomaže izbjeći nesreće. Može otkriti pješake, bicikliste i velike životnije.

Pronađi svoj put
Dođite na svoje odredište brzo i lagano pomoću Sensus navigacije. Povezan, ljudski i prirodan, Sensus Vas drži jedan korak ispred i vodi Vas točno tamo gdje želite.

Pomoć, kada je potrebna
Pilot Asist olakšava Vam putovanja i čini ih opuštajućima. Prilagođava upravljač kako bi održao automobil u svojoj voznoj traci, i pri većim brzinama.

Predbilježite se za svoju DEMO vožnju na mail: [email protected] ili nas nazovite na telefon: 01/ 3821-570

MOTO-RIS
Oreškovićeva 3b, 10000 Zagreb
Tel.: 01/ 3821-570, Fax: 01/ 3643-841
www.moto-ris.hr

Pretraži

Back to Top