Novo u ponudi – Recaro autosjedalice i kolica u Starsu

Auto moto, Djeca Komentari isključeni za Novo u ponudi – Recaro autosjedalice i kolica u Starsu 22

Bez sumnje najbolja odluka: RECARO autosjedalice i kolica.Postoji velika razlika između brojnih dječjih autosjedalica na tržištu što se tiče sigurnosti i udobnosti. Nisu sve dječje autosjedalice jednako efikasne u svakom vozilu, morate si postaviti pitanje: “Koja je autosjedalica prava za naše dijete?” Odgovor mora biti: RECARO – bez sumnje najbolji izbor.


"Prava" dječja autosjedalica se razlikuje po nekoliko važnih faktora. Dob djeteta se treba uzeti kao orjentacijska vrijednost, dok autosjedalica mora savršeno odgovarati masi djeteta. Također dječja autosjedalica mora savršeno odgovarati vozilu da bi se postigla optimalna sigurnost. Uvijek preporučamo da sa djetetom posjetite prodavača da isprobate i nađete odgovarajuću autosjedalicu. Ubrzo ćete vidjeti da li je autosjedalica prikladna za Vaše vozilo i da li se sviđa Vašem djetetu. Uvijek morate paziti da ne dovedete Vaše dijete u opasnost od zračnog jastuka! Stoga je stražnje sjedalo je uvijek najbolje mjesto za dječju autosjedalicu.
Istraživanja Njemačkog udruženja osiguravatelja u transportu (GDV) pokazuje da dva od tri djeteta nisu pravilno osigurana. U 96.1% slučajeva zbog nepravilne ugradnje (pričvršćenja) dječje autosjedalice. U slučaju nesreće posljedice mogu biti ozbiljne.
Da budemo sigurni da se tako nešto ne dogodi, sve dječje autosjedalice su konstruirane tako da ih je lagano postaviti i jednostavno koristiti unutar vozila. Bez pretjerivanja možemo reći da su sve dječje autosjedalice podvrgnute brojnim “crash” testovima – sa maksimalnim sigurnosnim zahtjevima. Često spominjani “crash” standard “ECE-R 44/04” samo je jedan od uvjeta koje RECARO ispunjava pri konstruiranju dječjih autosjedalica. Isto tako postoji garancija od 24 mjeseca na sve RECARO proizvode.
Novi RECARO Isofix sustav je izuzetno siguran i lak za upotrebu. On omogućava da se dva sjedala – RECARO Young Profi plus (ECE grupa 0+) i RECARO Young Expert plus (ECE grupa 1) – lako i brzo pričvrste u automobilu. Isofix baza se lagano pričvršćuje na standardizirane točke za pričvršćenje u vozilu (u vozilo mora biti tvornički ugrađen Isofix). Dječja autosjedalica se onda pričvrsti na bazu sa specijalnim mehanizmom. Nakon toga niije više potrebno pričvršćivati sjedalo pomoću standarnog sigurnosnog pojasa (u 3 točke), ali je moguće kao alternativa (ukoliko vozilo nema ugrađen Isofix).
Bez obzira koju RECARO dječju autosjedalicu odaberete, budite sigurni da Vam želimo sigurnu vožnju za Vas i Vašu obitelj.
Specijalizirane dječje trgovine STARS, Karlovac
Trg J.B.Tita 2, tel: 047 638 585 i Banija 11, tel: 047 648 540

Pretraži

Back to Top