Novo u prodaji THE FRAJLE – "A strana ljubavi EP"

Glazba Komentari isključeni za Novo u prodaji THE FRAJLE – "A strana ljubavi EP" 16

A strana ljubavi” je stigla! Riječ je o sedam pjesama novosadskih The Frajli, od kojih su neke već objavljene u hrvatskom radijskom eteru.


Prije gotovo mjesec dana, objavom novog radijskog singla „Ko se to meni zaljubio“ Frajle – Marija Mirković, Nataša Mihajlović i Jelena i Nevena Buča – najavile su otvaranje novog glazbenog poglavlja, a to je objava upravo ovog EP-ja. Stigavši nakon debitantskog albuma „Naš prvi album sa putovanja“ (Aquarius Records, 2012.), nošen odličnim reakcijama publike i kritike, novi EP dodatno potcrtava činjenicu da ove djevojke imaju prepoznatljivost i individualnost. Razlikuju se po frizurama, šminci, kostimima i općenitom scenskom nastupu, a koncerte im začinjaju i prepjevi najvećih svjetskih pop, rock, jazz i r’n’b hitovi

„Meni trebaš ti“ kompozitora Zdenka Runjića i „Čukni vo drvo“ Vlatka Stefanovskog dobile su pred više mjeseci nove aranžmane u pravom ruhu vojvođanskog tanga, a potvrdile su ono što su mnogi već znali – Frajle znaju napraviti da pjesma zvuči kao da je njihova.

Uz neke već prokušane suradnike poput Vojislava Aralice, koji je radio aranžmane na tri pjesme, i Ante Gele kod kojeg su snimljene spomenute obrade, na popisu glazbenika pojavljuju se i nova imena – Aleksandar Pešut Schatz! i Magnifico. Dvojica novih suradnika dodaju još jednu dimenziju modernog i ritmičkog balkan swinga, ali i pretvaraju ovaj EP u jedinstvenu posvetu čak 3 velika grada – Zagrebu, Ljubljani i Beogradu. Naime, pjesme su snimane u tim gradovima i iznova daju naglasak na činjenicu da su upravo putovanja jedan od glavnih pokretača kreativnosti i vrckavosti naših lijepih dama.

CD “A strana ljubavi” koji držite u rukama šarmantan je, zaljubljiv i inspirativan baš kao i The Frajle! Ubacite u CD playere i bez oklijevanja stisnite „repeat“ ili se zaputite na neki od predstojećih koncerata.

Sve aktivnosti Frajli potražite na: http://www.frajle.com/

Pretraži

Back to Top