Novo u prodaji

Glazba Komentari isključeni za Novo u prodaji 4

Pet godina nakon albuma “Dig, Lazarus, Dig!!!” Nick Cave and The Bad Seeds imaju novi album. Petnaesti studijski album “Push The Sky Away” svjetsku je premijeru imao prije nekoliko dana.


Ovo izdanje našlo se i u redovnoj prodaji po CD shopovima diljem Hrvatske, zahvaljujući ekskluzivnom zastupništvu IDM Musica i Aquarius Recordsa, zaduženog za distribuciju albuma "Push The Sky Away".

Nick Cave album je već u prosincu najavio singlom "We No Who U R". Pjesma i cijeli album dobili su odlične kritike, što domaće, što strane, usprkos činjenici da je riječ o prvom albumu bez Micka Harveyja, dugogodišnjeg Caveovog suradnika, koji je 2009. napustio grupu.
Popis pjesama:
1. We No Who U R
2. Wide Lovely Eyes
3. Water´s Edge
4. Jubilee Street
5. Mermaids.flac
6. We Real Cool
7. Finishing Jubilee Street
8. Higgs Boson Blues
9. Push The Sky Away

Pročitajte što domaća kritika kaže o albumu:
Aleksandar Dragaš (Jutarnji List): "Božanstvene melodije koje dopiru do dna duše" (ocjena: 4.5/5)

Ivan-Vanja Runjić (tportal): "Cave i Seedsi ponovno imaju ovako jak album" (ocjena: 8.5/10)

Toni Matošin (Soundguardian): "Meditativan i čeznutljiv, ali i brutalno prizeman, smiren i logičan, kao prava karika u lancu umjetnika koji zna što ga i kamo vodi i hrani, toliko da bez problema može i "pogurati nebo" (ocjena: 8/10)
CD "Push The Sky Away" potražite u zagrebačkim Aquarius Music Shopovima (Branimir centar – Kneza Branimira 29, Varšavska 13, Maksimirska 16), na www.cedeterija.hr i ostalim boljim prodajnim mjestima!

Novo u prodaji!

Glazba Komentari isključeni za Novo u prodaji! 0

Božićne skladbe u izvedbi Ansambla LADO i BIG BANDA HRT-a. CD-e objavio Aquarius Records. Božićni koncert Big Banda HRT-a i njihovih gostiju održat će se 14.12. u Karlovcu (Zorin dom).

(više…)

Pretraži

Back to Top