Odbrojavanje je otpočelo: THE POGUES STIŽU U ZAGREB ZA 10 DANA!

Događanja, Glazba Komentari isključeni za Odbrojavanje je otpočelo: THE POGUES STIŽU U ZAGREB ZA 10 DANA! 14

Pjesnik, glazbenik i birtaški filozof, kako ga često nazivaju britanski mediji, Shane MacGowan, predvodnik benda The Pogues stat će napokon 14.7.2011. pred zagrebačku publiku i zapjevati zajedno sa svojim bendom Dirty Old Town, Summer in Siam, Streams of Whiskey i mnoge druge legendarne hitove ovog kultnog irskog punk-rock benda!


„Mi smo punk-rock bend koji ipak izvodi popularnu glazbu i naše pjesme znaju svi. Na koncertu očekujemo prije svega ludu atmosferu i dobar provod, pa dođite svi na Šalatu da se proveselite na irski način,“ kratko je komentirao svoja očekivanja frontmen benda koji u zagrebačku zračnu luku stiže dva dana prije koncerta, a vrijeme do koncerta bend će iskoristiti i za upoznavanje Zagreba; saznajemo da su već naručili i turistički obilazak grada.
MacGowan je, kako i sam kaže, u mladosti slušao američki garažni punk i bendove poput The Stooges i The New York Dolls, a tek je pojavom Sex Pistolsa shvatio čime će se baviti. Njegov prvi punk bend zvao se The Nipple Erectors, a nakon njega osnovao je i bend Pogue Mahone (na galskom "Poljubi me u dupe") koji je ujedinio drske stavove punk bendova i tradiocinalne irske narodne ritmove. Nakon skraćivanja imena u The Pogues, MacGowan i ekipa stekli su brojne obožavatelje diljem svijeta a neki od poznatijih fanova benda The Pogues su U2, Elvis Costello, The Clash, Sinead O’Connor, Johhny Depp i Nick Cave.
Koncert na kojem će se ispiti više piva nego na bilo kojem drugom zagrebačkom glazbenom događaju ove godine, s punom Šalatom i brojnim fanovima The Poguesa koji će zbog koncerta u Zagreb pristići iz Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine zasigurno ne smijete propustiti! Organizatori koncerta iz Tvornice Deluxe očekuju da će sve ulaznice biti rasprodane do kraja ovoga tjedna, a mogu se i dalje nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: u sustavu Eventim, Dancing Bear CD Shopu (Gundulićeva 7), te u Hypo centru, dvorana Mljet (Slavonska avenija 6).

Pretraži

Back to Top