Odlična ponuda za ljubitelje švedskog metala

Auto moto Komentari isključeni za Odlična ponuda za ljubitelje švedskog metala 31

Švedski automobili Volvo XC60, S60 i V40 odlikuju se skandinavskom jednostavnošću, odmjerenom elegancijom i vrhunskim sustavima sigurnosti. Potražite u Moto Risu modele koji su sada dostupniji hrvatskim kupcima u odličnoj ponudi Volva koja uključuje novu atraktivniju cijenu i bogatije pakete opreme. Tako je Volvo XC60 D4 AWD dostupan za 37.999 eura, S60 D2 za 28.900 eura, a V40 D2 za 22.900 eura.


„Pređite na švedski metal“ slogan je kojim Volvo poziva istinske ljubitelje automobila da iskušaju pogodnosti ograničene serije Volvo modela XC60, S60 i V40. Ovi, kao i ostali Volvo modeli nadaleko su poznati po svojoj vrhunskoj sigurnosti, jednostavnim i intuitivnim komandama te nenadmašnoj skandinavskoj udobnosti. Da bi što više kupaca, u ova ekonomski osjetljiva vremena moglo uživati u prednostima koje pružaju Volvo modeli, Volvo ih je odlučio ponuditi po novoj atraktivnijoj cijeni i s odličnim paketima opreme.
City Safety kao standard u svim modelima
Svi modeli u ponudi standardno su opremljeni City Safety sustavom – inovativnom tehnologijom Volva koja u gradskoj vožnji sprečava sudare pri brzinama do 50 km/h. Ovaj sustav stalno nadzire kretanje drugih vozila i ukoliko primijeti da je sudar neizbježan automatski aktivira kočnice. Sustav se pokazao vrlo učinkovitim u gradskim gužvama, vožnjama u koloni i drugim stresnim situacijama urbane vožnje. I ova inovativna tehnologija dokaz je pionirskih stremljenja Volva u području automobilske sigurnosti jer Volvu je sigurnost ljudi uvijek na prvom mjestu. Tehnologija je stvorena za sve nas, ističu u Volvu, i ne bi trebala biti sama sebi svrhom.
Sensus Connect sustav uz Volvo S60
Inovativni Volvo Sensus Connect sustav koji u sklopu ponude dolazi uz model Volvo S60 oduševit će one kojima se teško razdvojiti od interneta ili multimedijskih sadržaja. Ovim naprednim sustavom upravlja se pomoću ekrana na dodir, a omogućava stalno ažuriranje navigacijskih karata, gledanje DVD filmova, odabiranjeomiljenih radijskih stanica, pregledavanje internetskih sadržaja, korištenje brojnih mrežnih mogućnosti, praćenje glazbenih streaming servisa i još puno toga.
U ovoj je ponudi i Volvo V40, automobil koji je oborio sve rekorde u testovima sigurnosti. Naime, renomirani sigurnosni institut EuroNCAP dodijelio je ovom automobilu najveću ocjenu iz sigurnosti u povijesti ove institucije. To je sjajan rezultat čak i za Volvo čiji su automobili sinonim automobilske sigurnosti.
Sve informacije o ovoj odličnoj ponudi Volva, kao i detaljan popis opreme koja dolazi uz svaki ponuđeni model, možete doznati u:
Moto-Ris d.o.o. Oreškovićeva 3b, 10000 Zagreb, Tel: 01 / 3821-570, Fax: 01/ 3643-841
Poslovna zona Ciburi, 52000 Pazin, Tel.: 052 688-259, Fax: 052 688-265
http://www.moto-ris.hr/

Pretraži

Back to Top