Odlična vijest iz Renaulta!

Akcije, Auto moto Komentari isključeni za Odlična vijest iz Renaulta! 11

Akcija „Dan otvorenih vrata“ u ZAK-u , u subotu 02. listopada 2010.


Za sve savjesne vozače i vjerne ljubitelje njihovih limenih Renaulta, u našoj autokući ponovno će se obavljati besplatan pregled Vašeg limenog ljubimca. Ova primamljiva akcija provest će se po uzoru na akciju provedenu ranije ove godine, točnije 06. ožujka, kada su djelatnici ZAK-a izvršili blizu 200 besplatnih pregleda vozila u samo jednom danu.
Budući da je akcija rezultirala Vašim velikim interesom, Renault je za Vas pripremio još jednu, još veću, i sa još više iznenađenja. Dođite i uvjerite se!

U subotu, 02. listopada 2010., od 8 do 18 sati možete ostvariti besplatan pregled vozila u našem ovlaštenom servisu. Automobili će se testirati u 35 različitih točaka, a sam postupak provjere trajati će oko 15-ak minuta, nakon čega će naši mehaničari pripremiti za Vas ponudu s posebnim popustima ovisno o starosti Vašeg vozila – odnosno, 3% popusta na svaku godinu starosti Vašeg Renaulta!
Za vrijeme trajanja pregleda pozivamo Vas da provozate neke od najnovijih modela Renault i Dacie, te se informirate o ostalim atraktivnim ponudama i akcijama. Uz sve navedeno, čeka vas pregršt iznenađenja, prigodni pokloni i zabava za cijelu obitelj!
Najveći mogući popust iznosit će 35%, i vrijedit će za vozila 12 ili više godina starosti.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top