Održan MC Plus Dan otvorenih vrata u Zagrebu

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Održan MC Plus Dan otvorenih vrata u Zagrebu 33

Tvrtka MC Plus treću godinu za redom organizira u svojim prodajnim centrima „Dan otvorenih vrata. Nakon Rijeke i Đakova u petak 24.4.2015. održan je otvoreni Dan u Zagrebu.

Brojni sadržaji i bogati program kojima je obilježen ovaj dan, privukli su i dosta gostiju i posjetitelja.
U suradnji s partnerima otvorenih vrata održane su stručne prezentacije i predavanja, a partneri Dana otvorenih vrata pripremili su prigodne popuste.
Tvrtka Knauf je održala praktičnu prezentaciju za Aquapanel, Diamant i obradu spojeva i površina ( Knauf gotove pastozne mase Superfinish i Finitura ).
Uz prigodni domjenak svečanoj atmosferi su doprinjeli i gosti: ĐAKOVAĆKE MAŽURETKINJE KUD-a SKLAD i BAND STARI DŽUBOKS.
Specijalni gost bio je poznati pjevač Jacques Houdek autor i glas reklamnog spota tvrtke MC Plus koji se vrlo rado odazvao fotografiranju sa brojnim posjetiteljima. Galeriju fotografija sa Dana otvorenih vrata pogledajte na: https://hr-hr.facebook.com/MCPlusdoo i http://promogradnja.hr/odrzan-mc-plus-dan-otvorenih-vrata-u-zagrebu/
Sve u svemu, bio je to ugodan dan ispunjen novim spoznajama i ugodnim druženjem svih sudionika, od kojih je većina potvrdila da jedva čeka slijedeći ovakav događaj. Marketing, dizajn i promociju za sve Dane odradila je tvrtka Promo 21.
MC Plus d.o.o. je mlada, suvremena i dinamična tvrtka koja se u vrlo kratkom vremenu razvila u ozbiljnu i priznatu tvrtku čiji je cilj odgovoriti i najzahtjevnijim potrebama kupaca putem svojeg stručnog i ljubaznog osoblja i to po najkonkurentnijim cijenama.
MC Plus je svojim partnerima otvorio vrata 1. siječnja 2008. i protekle godine proletjele su u radu i u stvaranju „imidža“ dostupnosti i kvalitete. Suradnja s najvećim i najkvalitetnijim svjetskim i domaćim tvrtkama garancija je uspjeha na svakom od gradilišta gdje se isporučuje roba.
MC Plus neprestano radi na poboljšanju usluge svojim kupcima i želimo Vas informirati da će uskoro krenuti velika nagradna igra za vjerne kupce pod nazivom „S MC Plusom uvijek u plusu“.
MC PLUS d.o.o.

UPRAVA I PRODAJA:
HR-10255 Donji Stupnik,
Stupničke Šipkovine 3/1
tel: +385 1 6566 945
fax: +385 1 6529 990
e-mail: [email protected]

POSLOVNICA ĐAKOVO:
HR-31400 Đakovo,
Petra Preradovića 200
tel: +385 31 819 308
fax: +385 31 819 308
e-mail: [email protected]

POSLOVNICA RIJEKA:
HR-51215 Kastav,
radna zona Žegoti bb
tel: +385 51 691 715
fax: +385 51 691 716
e-mail: [email protected]

www.mc-plus.hr

Pretraži

Back to Top