Održana konferencija za medije i promocija svjetskog bestselera „Ponovno rođena“ Anite Moorjani

Događanja, Kultura Komentari isključeni za Održana konferencija za medije i promocija svjetskog bestselera „Ponovno rođena“ Anite Moorjani 19

U petak, 13. ožujka, u organizaciji V.B.Z.-a, u knjižarsko-galerijskom centru „Fadil Hadžić“, održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljena knjiga „Ponovno rođena“.

Prisutnima su se obratile: Anita Moorjani, autorica knjige, Koraljka Penavin, urednica hrvatskog izdanja knjige te Karmen Jerković, organizatorica radionice „Od bolesti i smrti do ponovnog ozdravljenja“.

 

Inspiraciju da napiše knjigu autorica je pronašla u vlastitom iskustvu bliske smrti, koje je željela svima prenijeti kako bi istaknula važnost ljubavi prema samome sebi. Naime, liječnici su vjerovali da Anita neće dobiti tešku borbu s rakom limfnih žlijezda, no ona je, nalazeći se na granici između života i smrti, shvatila stvarni uzrok svoje bolesti te ju je uspjela pobijediti.

 

Nakon predstavljanja knjige slijedila su pitanja novinara i čitatelja, a prisutne je posebno obradovalo ugodno druženje s autoricom te potpisivanje knjiga. Svojim su dolaskom posjetitelji pokazali veliku zainteresiranost za priču Anite Moorjani koja je, odgovarajući na njihova brojna pitanja, isticala važnost ljubavi prvenstveno prema sebi jer, kako je sama rekla na predstavljanju knjige, „prvo moramo voljeti sami sebe i biti sretni sami sa sobom kako bismo tu ljubavi i sreću pružali svima oko nas“.

 

„Ponovno rođena“ namijenjena je onima koji su željni spoznaje svih onih stvari koje su nužne za sretan i ispunjen život.

Pretraži

Back to Top