Oliver rasprodao dva koncerta u Lisinskom, dodan treći datum 17.studeni!

Glazba Komentari isključeni za Oliver rasprodao dva koncerta u Lisinskom, dodan treći datum 17.studeni! 6

Zbog velikog interesa publike, Oliver Dragojević pjevat će u dvorani Lisinski tri dana za redom.


Nakon što su prva dva koncerta 15. i 16. studenog rasprodana, dodan je i treći datum, nedjelja 17. studenog.

‘Pripreme za koncerte u punom su jeku, tako da nas je ova vijest da su ulaznice rasprodane posebno razveselila. U današnje vrime to je baš čudno, ali očito da ljudi pored svih nedaća trebaju malo mira i nekog veselja. Volim pjevati u Lisinskom, a kako su svi gosti slobodni i u nedjelju odlučili smo da nam taj vikend bude u potpunosti ispunjen pjesmom i dobrim emocijama.izjavio je Oliver Dragojević.

Koncerti su nazvani ‘More u Lisinskom’, a Oliver će po prvi puta otpjevati i neke od pjesama s novog albuma ‘Tišina mora’, poput ‘Moje lipo’, ‘U mom zagljaju’ te aktualni singl ‘S tobom jubavi’. Uz bend Dupini, kojima će se kao pojačanje pridružiti Jan Ivelić na bubnjevima te Dražen Bogdanović na saksofonu, Oliver će ugostiti i svoje prijatelje glazbenike: Tedija Spalata, gitarista Elvisa Stanića te zbor Izvor.
Svojoj vjernoj publici Oliver će tih večeri pokloniti neke nove pjesme, ali i nezaboravne melodije poput Magdalene, Cesarice, Moj lipi anđele, Lipa moja, Galeba i druge hitove.

ULAZNICE za koncert po cijeni od 150,170 i 190 kuna potražite na: blagajni Lisinskog, na www.ulaznice.hr i u Aquarius Music Shopovima (Maksimirska 16, Varšavska 13 i Branimir centar).

Pretraži

Back to Top