Osigurajte Vašem vozilu stručne, kvalitetne i pouzdane servisne usluge

Auto moto Komentari isključeni za Osigurajte Vašem vozilu stručne, kvalitetne i pouzdane servisne usluge 19

Za ovaj broj Promo izloga razgovarali smo s Igorom Vratarićem, direktorom Vratarić d.o.o. koji nam je ukratko predstavio tvrtku i djelatnost.

Vratarić d.o.o. svoje usluge na tržištu pruža još od 1993. godine. Upravo dugogodišnje iskustvo, školovanje i stalno unaprijeđivanje kvalitete zaslužno je za proširenje djelatnosti i pružanja kvalitetnih usluga. U Vratarić d.o.o. servisu možete obaviti potpun servis i održavanje vašeg automobila sve na jednom mjestu. Tvrtka je ekskluzivni zastupnik za prodaju, ugradnju i servis OMVL autoplin uređaja za Republiku Hrvatsku.

I.V.: Naša tvrtka postoji od davne 1993. godine pa se može reći da smo do sada stekli poprilično bogato automehaničko iskustvo jer radimo automehaniku dugi niz godina od popravaka, sklapanja motora do fine elektronike, mehanike motora te rješavamo probleme na dizel, benzinskim i vozilima na plin. Među prvima u Hrvatskoj, 1994. počeli smo raditi autoplin i ekskluzivni smo uvoznici i zastupnici za OMVL autoplin uređaje, jedne od najkvalitetnijih autoplin uređaja na svijetu. Jedini smo uvoznik i servis autoplinskih instalacija u Karlovačkoj županiji, a o kvaliteti uređaja, ugradnji i servisu govore brojni zadovoljni kupci, kao i velik broj poslovnih partnera. Najpovoljniji smo na tržištu i radimo direktno s tvornicom, a želja nam je kvalitetno i dugoročno raditi.

U današnje vrijeme kada cijene goriva nekontrolirano skaču, mnogi vozači će potražiti izlaz u autoplinu, stoga ih pozivam da nas kontaktiraju ili navrate do nas u Donje Pokuplje kako bi naše stručno osoblje utvrdilo koji autoplin uređaj odgovara karakteristikama motora vašeg vozila. Kod ugradnje autoplina je važno biti dobar automehaničar i elektroničar kako bi mogao dobro ukomponirati sustav i kako bi sve funkcioniralo.

PI: Recite nam nešto o uslugama vašeg autoservisa?
I.V.:
Usluge autoservisa pokrivaju održavanje za sve vrste vozila: od klasičnog servisa do pripreme za tehnički pregled, popravaka mjenjača, elektronike te ugradnje i servisiranja plinskih instalacija… Imamo dobro opremljenu radionicu i ispitujemo rad motora pomoću suvremene opreme (moto testera) kojem svake godine nadopunjujemo program i proširujemo mogućnosti testiranja. Pokrivamo široku paletu marki vozila. Imamo i trgovinu rezervnih dijelova za naše korisnike servisa gdje možete pronaći sve što Vam je potrebno za udobnu i sigurnu vožnju. Na raspolaganju su Vam originalni i zamjenski dijelovi, a ako nečega i nema, u roku od par sati roba je kod nas.

Dopustite našim stručnjacima da Vam pregledaju osnovno stanje vašeg vozila kako biste lakše prošli na tehničkom pregledu te kako bi Vam uklonili nedostatke na vozilu zbog kojih nećete proći na tehničkom pregledu. Vaše vozilo pripremiti ćemo po sistemu “ključ u ruke”, a ako želite odvest ćemo vam na tehnički pregled i vratiti vaše vozilo s tehničkog.

Mi znamo što radimo i stoga osigurajte Vašem vozilu stručne, kvalitetne i pouzdane servisne usluge koje Vam kod nas stoje na raspolaganju!

Vratarić d.o.o., Donje Pokupje 70, 47000 Karlovac
T. 047 651 496, F. 047 631 581, M: 098 247 826
E-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top