Osnažite svoj organizam i pripremite ga za zimu

Hrana Komentari isključeni za Osnažite svoj organizam i pripremite ga za zimu 27

Antilipidni čaj i hladno prešani sokovi za vaš organizam

Antilipidni čaj Tiens
 Tiens antilipidni čaj je proslavljen proizvod kineske medicine, pripremljen na osnovi teorije o produljenju života. Pomaže kod mnoštva zdravstvenih stanja koja rezultiraju umorom kao jednim od simptoma. Sastoji se od više biljaka, među kojimase najviše ističe Jiaogulan (điaogulan). On ima adaptogeno djelovanje slično ginsengu. Pomaže energizirati i revitalizirati tijelo i održava zdrav imunološki sustav.
Za detaljnije upute o korištenju i namjeni čaja, svratite kod nas u “Pharma&Bio”.
Hladno prešani sokovi – osnažite svoj organizam i pripremite ga za zimu
Današnji stil života za većinu nas je ubrzan i stresan. Zbog nedostatka vremena smo počeli konzumirati više brze, rafinirane hrane i piti gazirane sokove pune šećera. Takva prehrana samo opterećuje naš organizam i rezultira umorom, razdražljivošću te na kraju i raznim oboljenjima.
Svježi hladno prešani sokovi su probavljeni za 15-20 min i gotovo u cijelosti primjenjeni u obnovi i prehranjivanju stanica, tkiva, organa. Samo jedna čaša hladno prešanog soka dnevno utječe povojno na probavu, raspoloženje, zdravlje kože i imunitet. Ekspresno će vas napuniti energijom, vitaminima, mineralima i enzimima koji su potrebni za normalan rad cijelog organizma.
Hurom sokovnici
Hurom sokovnici se ubrajaju među najbolje sokovnike za hladno cijeđenje. Učinkovito rade sokove od svih vrsta voća i povrća, zahvaljujući niskom broju okretaja, samo 40-80 okretaja u minuti . Takvim prešanjem se sok ne zagrijava,ne oksidira i očuva se njegov cijeli nutritivni sastav.
Sada u plodovima bogatoj jeseni, možete si pripremiti sokove od cikle, mrkve, jabuke i grožđa. Zajedno, opskrbit će vaše tijelo vlaknima, antioksidansima, vitaminima A, C, E, K, željezom i mineralima.

PHARMA&BIO
Specijalizirana trgovina i trgovina zdrave hrane
Vladimira Nazora 4, Karlovac
Tel: 047 649 921
Radno vrijeme: 8-20, subota: 8-14

Pretraži

Back to Top