Osvoji knjigu „Pođi kamo te srce vodi“

Nagradne igre Komentari isključeni za Osvoji knjigu „Pođi kamo te srce vodi“ 14

U suradnji s V.B.Z.-om dijelimo dva primjerka knjige „Pođi kamo te srce vodi“. Roman “Pođi kamo te srce vodi” poznate talijanske spisateljice Susanne Tamaro nakon golemog uspjeha u Italiji preveden je na 35 jezika, postao je međunarodni bestseler i uz Ime ruže najprodavanija je talijanska knjiga 20. stoljeća.


Sada već klasik, knjiga koju nazivaju talijanskim Mostovima okruga Madison, neprestano doživljava nova izdanja i poput najdragocjenijeg životnog savjeta prenosi se s majki na kćeri. Pisana u formi pisama pretočenih u intimnu ispovijest, ova proza prati tri generacije žena – tihu bol srca, trenutke usamljenosti i očaja, bljeskove izuzetne sreće.

Jesen je 1992. Mjestašce u blizini Trsta, starica koja predosjeća da je na kraju svog životnog puta. Ona odluči napisati pismo, svoju bolnu životnu priču, unuci u Americi. To je pismo njezina ostavština osobi koju najviše voli, u njemu ogoljava svoj život – sve tuge, strasti, gubitke zbog predrasuda društva, duboko skrivene obiteljske tajne koje dotad ni sa kim nije podijelila, priznanje o velikoj životnoj ljubavi.

"Od rođenja sam izrekla samo jednu laž i njome sam uništila tri života", priznaje Olga svojoj unuci u ovoj intimnoj meditaciji, dirljivoj retrospekciji života jedne žene. I sada, na njegovu kraju, ona želi prenijeti unuci ono čemu ju je njezino životno iskustvo bolno podučilo: bez obzira na sve, u životu uvijek moramo skupiti hrabrost da slijedimo svoje srce. Jer najvažnije životno putovanje ono je u središte sebe, u potrazi za izvornim glasom koji čuvamo u sebi.

I kad se kasnije pred tobom otvore različiti putevi, a ne znaš kojim poći, nemoj kretati nasumce, nego sjedni i čekaj… Nemoj dopustiti da te bilo što omete. Budi mirna, šuti i slušaj svoje srce.
Ljubavna priča koju nazivaju talijanskim Mostovima okruga Madison

Bestseler prodan u više od 14 milijuna primjeraka!

Nagradno pitanje:
Kako biste osvojili ovu vrijednu nagradu potrebno je samo poslati email s naslovom „Tamaro“ na adresu [email protected] i odgovoriti na nagradno pitanje.
Kako se zove autorica knjige „Pođi kamo te srce vodi“? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime te adresu stanovanja.

Pretraži

Back to Top