Osvoji Ninin "Najdraži…best of 2003-2013"

Nekategorizirano Komentari isključeni za Osvoji Ninin "Najdraži…best of 2003-2013" 10

Aquarius Records i Promoizlog.net poklanjaju vam novi album Nine Badrić “Najdraži…best of 2003-2013”.

Osvoji Ninin "Najdraži…best of 2003-2013"

Aquarius Records i Promoizlog.net poklanjaju vam novi album Nine Badrić "Najdraži…best of 2003-2013".

Ljubav sve prašta, sve razumije, opravdava, nije ohola, ponizna je. Kada bismo sve jezike svijeta znali govoriti, a ljubavi ne bismo imali, bili bismo ni’ko. Ove su riječi najbolji uvod u kompilaciju "Najdraži…best of 2003-2013", kojom Nina Badrić Vama, najdražima, predstavlja sve one pjesme sazdane iz i zbog ljubavi zbog kojih danas i jest glazbena diva omiljena i priznata diljem regije.

Promatrajući period od 10 godina, Nininu karijeru obilježili su mnogobrojni hitovi, od pjesama „Čarobno jutro“, „Takvi kao ti“, "Dodiri od stakla“ pa do recentnih hitova kao što su "Moje oči pune ljubavi", "Sanjam da smo skupa mi". Teško je bilo u tako dugoj i plodnoj karijeri odvojiti pjesme koje svi slušamo s užitkom i veseljem. Ograničeni minutažom CD-a na izdanje smo uvrstili 19 pjesama, sa željom i vjerom da su Vam baš te pjesme najdraže i da će ovo biti jedan od onih CD-a koji su tu, uvijek pri ruci. "Najdraži…best of 2003-2013" donosi i tri dueta koja nisu objavljena na Nininim albumima – duet sa Mirzom Šoljaninom (“Duše su se srele“), sa Dinom Merlinom („Ti si mene“) i sa Hari Mata Harijem („Ne mogu ti reći što je tuga“). Pjesmi „Čežnja“ pripala je čast da otvori izdanje, a ujedno je riječ o Nininom aktualnom radijskom singlu za koji je snimljen videospot.

"U slučaju najdraže Nine Badrić – srećom sam opet prisutan svjedočiti njenom novom skoku. I standardu kojeg ima za nadmašiti u godinama koje dolaze. Njezin hrabri izdavački odmak od svega do 2003., pa i njezin hrabro iskazani autorski identitet i opus do 2013., na ovoj kompilaciji je više nego pokazan. On je dokazan… Jer Nina Badrić ovdje nema iscijeđeni materijal za kolekciju ‘hitova’ – ona ima punokrvnu sliku i priliku svog umjetničkog RADA I STVARANJA, na kojem smo se svi zajedno dobro namučili birajući što NE uvrstiti." (Anđelko Preradović/Aquarius Records, lipanj 2013.)

Vjerujemo da će Vam se svidjeti baš ovakva Nina koja osvaja Vaša srca već dugi niz godina.

https://www.facebook.com/NinaBadricOfficial?fref=ts
http://www.ninabadric.com/

Nagradno pitanje: Kako biste osvojili ovu vrijednu nagradu potrebno je samo poslati email s naslovom „Nina“ na adresu [email protected] i odgovoriti točno na nagradno pitanje. Kako se zove pjesma koju Nina izvodi u duetu sa Dinom Merlinom
Ne zaboravite upisati sljedeće podatke – ime i prezime te adresu stanovanja. Izvlačimo 2 sretna dobitnika. Nagradna igra traje do 15.7.2013.

NINA BADRIĆ – "Najdraži…best of 2003-2013"

Popis pjesama:
01 Čežnja
02 Duše su se srele (duet Mirza Šoljanin)
03 Dat’ će nam Bog
04 Za dobre i loše dane (Gelo live edit)
05 Moje oči pune ljubavi
06 Mama (live Arena Beograd)
07 Kralj života mog (duet Ljiljana Petrović Buttler)
08 Ljudi od ljubavi
09 Neopisivo (feat. Blak Twang)
10 Takvi kao ti
11 Sanjam da smo skupa mi
12 Da se opet tebi vratim
13 Ti si mene (duet Dino Merlin)
14 Dodiri od stakla
15 Moja ljubav
16 Nebo (ESC 2012 version)
17 Kosa (Gelo live edit)
18 Čarobno jutro
19 Ne mogu ti reći što je tuga

Pretraži

Back to Top