Osvoji novi CD Luke Nižetića

Glazba, Nagradne igre Komentari isključeni za Osvoji novi CD Luke Nižetića 14

Menart i Promoizlog.net poklanjaju vam 2 CD-a „Luka Nižetić – Live 09 “. Nagradna igra traje do 3.11.2010.


U sklopu mini turneje ‘Na tren i zauvijek’ 21. ožujka 2009. godine održan je koncert u zagrebačkom Hypo centru na kojem je i snimljen ovaj audio zapis. Nekako se nametnula ideja da se nakon tri studijska albuma i niza uspješnih pjesama koje su dotad obilježile Lukinu karijeru realizira njegov prvi live album. Radi se o svojevrsnom kompilacijskom izdanju koje ispunjava niz poznatih pjesama koje su inače standardni program Lukinih koncerata.

Mladom splitskom glazbeniku te su se večeri pridružile mnoge kolege pa uz Lanu Jurčević, klapu Kampanel i Ezerki ističemo i vrsne instrumentaliste Brunu Urlića na violini te Marjana Krajnu na harmonici. Po prvi put na Lukinom nosaču zvuka našla se i live verzija skladbe ‘Robot’ s kojom se Luka predstavio na Dori 2003. godine te obrada Oliverove skladbe ‘Moje prvo pijanstvo’. Pjesma ‘Ti si meni sve’ odabrana je za službeni live singl albuma, dok je u statusu bonus tracka pjesma Mire Buljana ‘Otkad ljubim te’.
Nagradno pitanje:
Kako se zove aktualni singl Luke Nižetića?
Ako želite osvojiti ovaj CD, pošaljite nam mail na adresu [email protected] s naslovom LUKA LIVE, s točnim odgovorom na postavljeno pitanje, te navedite svoje ime i prezime, točnu adresu, i ovaj CD možda postane vaš!

Vaše prijave primamo do 3. studenog, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Pretraži

Back to Top