Osvoji novi Quasarrov album „Propaganda“

Glazba, Nagradne igre Komentari isključeni za Osvoji novi Quasarrov album „Propaganda“ 7

Novi album grupe Quasarr njeguje moderan svjetski zvuk s još više orkestracija i elektronike. Menart i Promoizlog.net poklanjaju vam 2 CD-a. Nagradna igra traje do 3.11.2010.


Na albumu je bend radio pune tri godine zbog težnje ka savršenom zvuku koji će se moći svrstati u korak s recentnim svjetskim produkcijama. Sniman je u Zagrebu, u studiju kod Srđana Sekulovića – Skansija koji je Porinom nagrađen za posljednji album Dine Dvornika ‘Pandorina kutija’. Koprodukciju potpisuju Quasarr i Skansi. Moderni ritmovi, moderni pogled na produkciju, moderan pogled na aranžmene – to je cilj koji su si zadali bend i producent. Realizacija albuma zaokružena je masteringom kod Jaya Frigoleta, višestrukog dobitnika Grammyja koji je poznat po suradnji s bendovima INXS, Oasis, Alice in Chains, Black Eyed Peas…

Autorstvo pjesama s novog Quasarrovog albuma ‘Propaganda’ većinom i dalje potpisuju Filip Frank i Boris Štok. Sam singl ‘Propaganda’ govori o pritisku medija na čovjeka. Potrošačka i politička propaganda "peru nam mozak" i nametanje upitnih društvenih vrijednosti. Quasarr ovim albumom postavlja pitanje koliko smo daleko spremni ići samo zbog propagande.
Pogledajte spot: http://www.youtube.com/watch?v=3Y0iPfoutBw
Nagradno pitanje:
Kako se zove album prvijenac grupe Quasarr?
Ako želite osvojiti ovaj CD, pošaljite nam mail na adresu [email protected] s naslovom Quasarr, s točnim odgovorom na postavljeno pitanje, te navedite svoje ime i prezime, točnu adresu, i ovaj CD možda postane vaš!

Vaše prijave primamo do 3. studenog, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Pretraži

Back to Top