Osvoji novi roman Paula Coelha „Rukopis iz Akre“

Nagradne igre Komentari isključeni za Osvoji novi roman Paula Coelha „Rukopis iz Akre“ 27

Promoizlog.net i V.B.Z. vas nagrađuju s novim romanom Paula Coelha “Rukopis iz Akre”. Mudrost koja će vas utješiti i inspirirati. Paulo Coelho jedan je od od najčitanijih i najomiljenijih pisaca na svijetu.


Knjige su osvojili:
Ana Podrug
Miljenka Palić
Čestitamo dobitnicama i zahvaljujemo svim sudionicima u ovoj nagradnoj igri.Knjige stižu poštom…
»U KRUGU ŽIVOTA NE POSTOJE NI POBJEDA NI PORAZ: POSTOJE SAMO PROMJENE.«
Dan je 14. srpnja 1099. godine. Jeruzalem očekuje invaziju križara koji su ga okružili. Unutar zidina, muškarci i žene svih dobi i svih vjera okupili su kako bi čuli mudre riječi tajanstvena čovjeka poznatog pod imenom Kopt.
„Nitko ne zna što nam donosi sutra, jer svaki dan nosi sa sobom dobre i loše trenutke. Naše poslanje nije da onima koji će naslijediti zemlju ispričamo što se dogodilo na današnji dan; za to će se pobrinuti povijest. Razgovarajmo o svagdašnjem životu, o teškoćama s kojima smo se morali suočavati iz dana u dan.“
Ljudi su započeli s pitanjima o porazu, borbi, neprijateljima, a razgovor s Koptom pretvorio se u promišljanja o životu, ljubavi, uspjehu, o svemu onom što budućnost nosi. "Što je uspjeh?" pitali su Kopta. "Uspjeh je kada svake večeri možemo poći u krevet s mirom u duši“, odgovorio je.

Danas, mnogo stoljeća poslije, riječi tog mudrog čovjeka sačuvane su kao zapisi o ljudskim vrijednostima koje se ne mijenjaju s vremenom. Rukopis iz Akre otkriva nam da ono tko smo, čega se bojimo i čemu se nadamo u budućnosti dolazi iz znanja i vjerovanja koje možemo pronaći u sebi samima, a ne u onome što nas okružuje.
Paulo Coelho, rođen u Brazilu, jedan je od najčitanijih i najomiljenijih pisaca na svijetu. Prodao je više od 145 milijuna knjiga širom svijeta, a njegova su djela prevedena na 78 jezika i objavljena u više od 170 zemalja. Filozofija i teme njegovih knjiga nadahnjuju milijune čitatelja koji traže vlastiti put i nove načine shvaćanja svijeta.

Dobitnik je brojnih uglednih međunarodnih nagrada, među kojima je Kristalna nagrada Svjetskog gospodarskog foruma te priznanje francuske Legije časti, a 2002. godine primljen je u brazilsku Akademiju društvenih znanosti. Godine 2007. proglašen je UN-ovim glasnikom mira, a 2009. godine ušao je Guinnessovu knjigu rekorda kao autor najprevođenije knjige na svijetu (Alkemičar).

Dosadašnji bestseleri Paula Coelha objavljeni na hrvatskom jeziku u izdanju V.B.Z.-a: Alkemičar, Na obalu rijeke Piedre sjela sam i plakala, Peta gora, Veronika je odlučila umrijeti, Priručnik za ratnika svjetlosti, Demon i gospođica Prym, Jedanaest minuta, Hodočašće, Zahir, Vještica iz Portobella, Brida, Pobjednik ostaje sam, Valkire i Aleph.

Pretraži

Back to Top