Otkrijte Grand Scénic

Auto moto Komentari isključeni za Otkrijte Grand Scénic 23

Renault Grand Scénic nudi novo prostranstvo slobode. Udoban je, prostran i modularan te ne zaboravlja ni jednog putnika.


U izvedbi sa 7 sjedala putnici u trećem redu, u kojem se sjedala inače mogu izvaditi, imaju mnogo prostora iznad glave do stropa kao i mnogo prostora za koljena.
U njegov veliki prtljažnik (obujma do 785 dm3 u izvedbi s 5 mjesta i 702 dm3 u izvedbi sa 7 sjedala) stane sva vaša prtljaga, a kad izvadite sjedala i iz drugog reda, obujam je veći od 2m3. Sada se lako možete uhvatiti u koštac s izazovima svakodnevice.
Inteligentan
Novi Renault Grand Scénic koristi prednosti brojne tehnološke opreme koja olakšava vožnju i boravak u automobilu, kao što su komandna ploča sa zaslonom LCD u boji s tehnologijom TFT, novi integrirani sustav za navigaciju Carminat TomTom® ili zvučna i vizualna pomoć pri parkiranju s kamerom za vožnju unatrag.

Novi Grand Scénic raspolaže motorima i mjenjačima prilagođenim novim očekivanjima ljubitelja automobila. Njihov dnevni trošak korištenja manji je za 20 do 30 % nego u prethodnim generacijama. Značajno obnovljeni motori dCi i TCe ujedinjuju ekonomičnost i užitak u vožnji. Ovi motori su sposobni ostvariti okretni moment i snagu od niskih okretaja i u velikom rasponu korištenja, bez obzira na zahtjeve koji im se nametnu.
Uvjerljiv
Renault je uvijek znao osmisliti kabine u kojima će boravak biti ugodan i koje će odgovoriti na sva očekivanja vozača.
Grand Scénic nije iznimka u tom pravilu pa je inovativan po tome što nudi do 92 litre unutarnjih pretinaca, po čemu je najbolji u svojoj kategoriji.
Pogledajte galeriju slika.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top