Ovlaživači zraka ARDES

Dom, Zdrav život Komentari isključeni za Ovlaživači zraka ARDES 19

Zima ima mnoge čari, no uz nju često vežemo i tegobe poput prehlade, promuklosti, suhoće kože i usta.. Uzrokuje ih suhi zrak kao posljedica zagrijavanja stambenih i uredskih prostora. Time se zrak suši i relativna vlažnost zraka se smanjuje na iznimno niski postotak (čak ispod 20%), što je vrlo opasno po ljudsko zdravlje.


Dišni organi su najviše na udaru, pa je posljedica sušenje sluzokože sinusa, nosa i ždrijela, što posebno neugodno osjećamo ujutro, kada se probudimo suhih usta i grla.
No, veliki deficit vlage uzrokuje i druge probleme: uništavaju se slike i druga umjetnička djela, rasušuju parketi i namještaj, tepisi, odjeća i druga tekstilna vlakna uslijed suhoće zraka lako pucaju i stvaraju veće količine prašine.
Uz to, niža vlažnost zraka utječe na povećanje energije zagrijavanja prostora, jer osjećaj ugode kod niske vlažnosti zahtijeva višu temperaturu u prostoru. Kao normalno stanje preporuča se relativna vlažnost zraka od 45% do 50%.
Kvalitetno rješenje za navedene probleme su parni ovlaživači zraka sa aromaterapijom talijanskog proizvođača Ardes, uz jamstvo od 2 godine.
Odlike ovlaživača zraka Ardes:
– parni ovlaživači sa elektrodama za higijensko ovlaživanje
– sa dvostrukom stijenkom spremnika protiv izlijevanja vode
– sa patentiranim električnim sigurnosnim sustavom
– sa regulatorom pare
– sa pokazivačem nivoa vode
– sa spremnikom za eterična ulja
– jednostavno i lako održavanje
jamstvo 2 godine
Uz uređaje koristite originalna mirisna eterična ulja Ardes, jer odišu svježinom i zdravljem, te čine dobro organizmu. Pakiranje od 50 ml.
Modeli: Paco i Phobos
EMA d.o.o.Martićeva 38, Zagreb, Tel: 01/ 455 27 07, Tel/fax: 01/ 455 27 08
E-mail: ema@ema.hr
Više informacija: www.ema.hr

Pretraži

Back to Top