PALMS oprema i strojevi za šumarstvo

Vrt Komentari isključeni za PALMS oprema i strojevi za šumarstvo 22

Titan d.o.o. generalni je uvoznik za RH šumarskih prikolica i dizalica PALMS, koje se odlikuju vrlo dobrom kvalitetom i povoljnom cijenom te tradicijom dužom od 20 godina.

Titan d.o.o. prvenstveno djeluje kao jedini ovlašteni Makita prodajno-servisni centar alata i pribora u Karlovačkoj županiji. Makita je vodeći svjetski proizvođač električnih alata. Ulaganjem u edukaciju kupaca i korisnika PSC “Titan” teži osvojiti vodeću poziciju u prodaji i održavanju servisne opreme i alata, kako na području Karlovačke županije tako i na širem području te stoga konstantno organizira edukacijske seminare, praktičnu obuku i susrete s krajnjim korisnicima. U mogućnosti je osigurati prezentaciju i demonstraciju cjelokupnog Makita programa i na korisnikovoj lokaciji.

Titan d.o.o. generalni zastupnik i uvoznik Uniforest šumskog programa za Republiku Hrvatsku. Osim prodaje vršimo i usluge servisa za sve Uniforest proizvode.
Svako šumarsko vitlo je od strane međunarodnih institucija uspješno prošlo testiranje za koje su primili brojne certifikate, koji govore o sigurnosti, kvaliteti i upotrebljivosti naših strojeva. Uniforest je poduzeće s 25. godišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji šumarskih strojeva i opreme.

www.titan.com.hr

Pretraži

Back to Top