PD Dubovac na tečaju za planinarske vodiče

Sport Komentari isključeni za PD Dubovac na tečaju za planinarske vodiče 19

Nakon završenog tečaja koji je trajao dva vikenda, četiri pripravnika Vodičke sekcije Planinarskog društva Dubovac iz Karlovca ovog su vikenda pristupili ispitu za Vodiče društvenih izleta, odnosno planinarske vodiče A kategorije, u organizaciji Hrvatskog planinarskog saveza. Ispit se održao na terenima oko planinarskog doma Petrov vrh u Daruvaru.


Ana Puljar, Morana Lapanja Barjaković, Dinka Maričić i Ivan Valio s uspjehom su položili ispit, te time stekli licencu za planinarsko vođenje po niskogorju i sredogorju koje obuhvaća pješačenje i planinarenje u ljetnim uvjetima sa savladavanjem blažih strmina i prepreka.
PD Dubovac godinama kontinuirano osposobljava svoje članstvo kroz planinarske, speleološke, alpinističke škole, seminare i tečajeve te time značajno doprinosi razvoju planinarstva u Karlovcu.
Mira Valio
Planinarsko društvo Dubovac, Strossmayerov trg 2, 47000 Karlovac
web: www.pd-dubovac.hr
e-mail: [email protected]

PD Dubovac na tečaju za planinarske vodiče

Sport Komentari isključeni za PD Dubovac na tečaju za planinarske vodiče 0

Četiri pripravnika Vodičke sekcije Planinarskog društva Dubovac iz Karlovca proteklog su vikenda prisustovali tečaju za Vodiče društvenih izleta, odnosno planinarske vodiče A kategorije, u organizaciji Hrvatskog planinarskog saveza.

(više…)

Pretraži

Back to Top