PD Dubovac na tečaju za planinarske vodiče

Sport Komentari isključeni za PD Dubovac na tečaju za planinarske vodiče 9

Nakon završenog tečaja koji je trajao dva vikenda, četiri pripravnika Vodičke sekcije Planinarskog društva Dubovac iz Karlovca ovog su vikenda pristupili ispitu za Vodiče društvenih izleta, odnosno planinarske vodiče A kategorije, u organizaciji Hrvatskog planinarskog saveza. Ispit se održao na terenima oko planinarskog doma Petrov vrh u Daruvaru.


Ana Puljar, Morana Lapanja Barjaković, Dinka Maričić i Ivan Valio s uspjehom su položili ispit, te time stekli licencu za planinarsko vođenje po niskogorju i sredogorju koje obuhvaća pješačenje i planinarenje u ljetnim uvjetima sa savladavanjem blažih strmina i prepreka.
PD Dubovac godinama kontinuirano osposobljava svoje članstvo kroz planinarske, speleološke, alpinističke škole, seminare i tečajeve te time značajno doprinosi razvoju planinarstva u Karlovcu.
Mira Valio
Planinarsko društvo Dubovac, Strossmayerov trg 2, 47000 Karlovac
web: www.pd-dubovac.hr
e-mail: [email protected]

PD Dubovac na tečaju za planinarske vodiče

Sport Komentari isključeni za PD Dubovac na tečaju za planinarske vodiče 0

Četiri pripravnika Vodičke sekcije Planinarskog društva Dubovac iz Karlovca proteklog su vikenda prisustovali tečaju za Vodiče društvenih izleta, odnosno planinarske vodiče A kategorije, u organizaciji Hrvatskog planinarskog saveza.

(više…)

Pretraži

Back to Top