Peti karlovački salon arhitekture

Događanja Komentari isključeni za Peti karlovački salon arhitekture 17

Peti salon arhitekture može se razgledati do 3. travnja u prostorijama Društva arhitekata, građevinara i geodeta, Banjavčićeva 8.


Stvaranje slike grada, oblikovanje stvarnosti i okruženja u kojem živimo i svakodnevno se krećemo zahtjevan je posao arhitekata, građevinara i urbanista koji su na tradicionalnoj, petoj po redu izložbi u Knjižnici za mlade predstavili svoj rad u protekle dvije godine.
Klub arhitekata karlovačkog DAGG-a organizirao je već tradicionalnu reviju radova svojih članova, ovog puta projekata i realizacija u periodu od 2008 do 2010.godine.
Na karlovačkom salonu arhitekture predstavlja se ukupno 19 izlagača, 17 arhitekata i dva građevinara koji rade u deset arhitektonskih biroa.
– U deset godina ipak nismo uspjeli napraviti da Karlovački salon arhitekture postane godišnja izložba i da nam na raspolaganju bude toliko radova i projekata da ih možemo selekcionirati. Imali smo ambiciju da napravimo i dodjelu nagrada no to će valjda doći u nekom budućem vremenu, izjavio je predsjednik Društva arhitekata, građevinara i geodeta Karlovac Stanko Ćosić.

Pretraži

Back to Top