Početkom godine novi album grupe Letu štuke

Glazba Komentari isključeni za Početkom godine novi album grupe Letu štuke 21

“BROJEVI računa” bosanskohercegovačke grupe Letu štuke najavni je singl novog albuma na kojem bend trenutno radi, a koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2011. Iako u pjesmi ima elemenata koji do sada nisu bili tipični za rad benda, Dino i ekipa na “Brojevima računa”, ali i cijelom albumu i dalje ostaju dosljedni svom prepoznatljivom stilu


Ovom pjesmom bend ostaje dosljedan svom prepoznatljivom stilu, iako u njoj ima i elemenata koji do sada nisu bili tipični za bend. Tekst potpisuje Dino Šaran, a muziku potpisuju Dino Šaran i Djani Pervan.
Produkciju pjesme potpisuje Djani Pervan. Pjesma je u cijelosti snimljena u studijima Djanija Pervana i Dine Vatrenjaka. Singl prati i spot koji je režirao Zoran Zonjo Marković u produkciji kuće „The books of knjige“. Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori.
Letu štuke okupili su se 2004. godine u Sarajevu. Jezgru benda čine Dino Šaran i Djani Pervan koji godinu dana kasnije sa Samirom Čeremidom, Dejanom Pejakovićem i Dušanom Vranićem za Menart izdaju album "Letu štuke". Početkom godine bend mijenja postavu, odlaze Čeremida, Pejaković i Vranić, a njihova mjesta popunjavaju Boban Ćosić, Dino Vatrenjak i Dejan Ostojić. Početkom 2008. pojavljuje se "Tesla", najavni singl za novi album "Proteini i ugljikohidrati" izdan u proljeće iste godine.
Pogledajte spot: Letu štuke – Brojevi računa
http://www.youtube.com/watch?v=-Uze32hwAzY

Pretraži

Back to Top