Početkom godine novi album grupe Letu štuke

Glazba Komentari isključeni za Početkom godine novi album grupe Letu štuke 9

“BROJEVI računa” bosanskohercegovačke grupe Letu štuke najavni je singl novog albuma na kojem bend trenutno radi, a koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2011. Iako u pjesmi ima elemenata koji do sada nisu bili tipični za rad benda, Dino i ekipa na “Brojevima računa”, ali i cijelom albumu i dalje ostaju dosljedni svom prepoznatljivom stilu


Ovom pjesmom bend ostaje dosljedan svom prepoznatljivom stilu, iako u njoj ima i elemenata koji do sada nisu bili tipični za bend. Tekst potpisuje Dino Šaran, a muziku potpisuju Dino Šaran i Djani Pervan.
Produkciju pjesme potpisuje Djani Pervan. Pjesma je u cijelosti snimljena u studijima Djanija Pervana i Dine Vatrenjaka. Singl prati i spot koji je režirao Zoran Zonjo Marković u produkciji kuće „The books of knjige“. Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori.
Letu štuke okupili su se 2004. godine u Sarajevu. Jezgru benda čine Dino Šaran i Djani Pervan koji godinu dana kasnije sa Samirom Čeremidom, Dejanom Pejakovićem i Dušanom Vranićem za Menart izdaju album "Letu štuke". Početkom godine bend mijenja postavu, odlaze Čeremida, Pejaković i Vranić, a njihova mjesta popunjavaju Boban Ćosić, Dino Vatrenjak i Dejan Ostojić. Početkom 2008. pojavljuje se "Tesla", najavni singl za novi album "Proteini i ugljikohidrati" izdan u proljeće iste godine.
Pogledajte spot: Letu štuke – Brojevi računa
http://www.youtube.com/watch?v=-Uze32hwAzY

Pretraži

Back to Top