Pogledajte animirani film “UPS! Noa je otišao…”

Događanja Komentari isključeni za Pogledajte animirani film “UPS! Noa je otišao…” 19

Dragi roditelji, bake i djedovi i svi ostali! 8.12. u 19 sati u Zorin domu će se prikazivati animirani film u organizaciji Društva naša djeca i Kinokluba Karlovac – „UPS! Noa je otišao…“ Ulaz je besplatan i svakako dovedite svoju dječicu da uživaju u ovome lijepom crtiću. Lijepi pozdrav!

Ups! Noa je otišao… je klasična priča o bezvremenskoj Noinoj arci.

Ovo je priča o životinjama koje nisu dospjele na arku među kojima su i svitodomci, grifoni i samopiri– izgledom neobične i simpatične životinje za koje nitko nikad nije čuo jer dosad nisu postojale.
Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Nespretni svitodomac Dado i njegov sin Fric ušli su u arku uz pomoć grifonki Vande i njezine kćeri Lole.

U trenutku kada se Noina arka otisnula , Lola i Fric su se nesretnim slučajem našli izvan nje. Za te dvije životinjice to je bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upadali u nevolje i susretali razne neobične životinje dok su se pokušavali spasiti. Na samom kraju otkrili su da je ponekad potrebno suočiti se s krajem svijeta kako bi se pronašlo mjesto u njemu!

Pretraži

Back to Top