Pogledajte monodramu „Ja, tata!“ u Zorin domu

Događanja, Kultura Komentari isključeni za Pogledajte monodramu „Ja, tata!“ u Zorin domu 9

G.K. Zorin dom i Teatroman Zagreb pozivaju vas na predstavu „Ja, tata!“ 19.04.2012. u 20.00 sati . Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.


JA, TATA! – urnebesna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: "Dragi, koje je boje trudnoća?", njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke.
Ako ne znate: "Što to danas znači biti tata?" i "Zašto uopće imamo djecu?", ako niste sigurni "Kakav porod želite?" ili "Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?", JA, TATA! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.
U režiji Borisa Kovačevića, Rakan Rushaidat izbjegao je sve zamke koje na glumca vrebaju u ovoj, po mnogima i najzahtjevnijoj teatarskoj formi. Tijekom sedamdesetak minuta glumačke igre, u ritmu koji niti trenutka nije izgubio na intenzitetu, a koji je mnoge u publici nasmijao do suza, prikazane su sve promjene s kojima se neizostavno suočava svaki novopečeni otac, uz minuciozno ocrtanu galeriju likova koje će sresti svi koji krenu u najljepšu, ali i najzahtjevniju životnu pustolovinu – onu roditeljsku. Autor teksta: Bjarni Haukur Thorsson.
Više informacija: Gradsko kazalište "Zorin Dom" Karlovac – www.zorin-dom.hr

Pretraži

Back to Top