Tko smo mi

  • Adresa naše web-stranice je: https://promoizlog.net. Nalazimo se na Poslovni park Karlovac 2E, Belajske Poljice, Duga Resa. Možete nas kontaktirati na broj telefona 047/804-065 ili putem emaila na [email protected]

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Prilikom ispunjavanja kontakt forme prikupljamo podatke od vas. Prema potrebi, može biti zatraženo da unesete svoje: ime i prezime, broj telefona, adresa stanovanja te e-mail adresa. Vaši podaci, javni ili privatni, neće biti prodani, razmijenjeni, preneseni ili dati bilo kojoj drugoj firmi ni pod kojim uvjetima, bez vašeg pristanka.

Kolačići

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitika

Koristimo Google Analytics koji pomaže vlasnicima tvrtki i web-lokacija analizirati promet prema njihovim web-lokacijama i aplikacijama. Podaci koje prikupljamo kada ste prijavljeni na Google, uz podatke o vama koje dobivamo od partnera, mogu biti povezani s vašim Google računom. Kada su podaci povezani s vašim Google računom, s njima postupamo kao s osobnim podacima.

 

S kime dijelimo vaše podatke

Prema politici poslovanja tvrtke Promoizlog osobni podaci posjetitelja isključivo su dostupni unutar grupacije portala u našem vlasništvu te su kao takvi prilikom pohranjivanja i obrade iznimno zaštićeni od pregleda ili pristupa trećih strana.

Kako štitimo vaše podatke

Promoizlog iznimno poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Svi podaci prikupljeni prilikom posjeta koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Promoizlog ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Kakve procedure imamo pripremljene u slučaju povrede podataka

Primjenjuju se sve važeće zakonske odredbe i regulative Europske Unije.

 

Pretraži

Back to Top