Pomozite i susjedu!

Akcije, Vrt Komentari isključeni za Pomozite i susjedu! 12

Ovogodišnja proljetna akcija STIHL i VIKING akcijskog asortimana obuhvaća veliki dio proizvodnog programa ovih dvaju robnih marki, s težištem na hobi i poluprofesionalnom segmentu asortimana.


Cilj je učiniti ove pouzdane i kvalitetne strojeve pristupačnijima privatnim korisnicima kroz akcijske popuste na prikazani skup uređaja.
Tako su ovom akcijom podjednako obuhvaćene STIHL motorne pile i kose, ali i drugi uređaji za njegu i uređenje okućnice, te za radove u vinogradu i voćnjaku.
VIKING akcijski asortiman ovog proljeća pokriva gotovo sve kategorije proizvoda ovog proizvođača. Zastupljeni su svi najznačajniji uređaji koji su nezaobilazna pomoć pri održavanju zelenih površina, i sa predstavljenim STIHL uređajima čine homogenu cjelinu potrebnu u poslovima na zelenim površinama.
Akcijom su obuhvaćeni i najnoviji modeli STIHL hobi i poluprofi motornih pila, opremljenih nainovativnijim tehničkim rješenjima za smanjenje negativnog učinka ovih strojeva po okoliš i po zdravlje poslužioca stroja. STIHL je jedini proizvođač motornih pila u svijetu koji sam proizvodi i lance i vodilice, čime je zajamčena maksimalna usklađenost ovih triju značajnih elemenata stroja.
Prolistajte on-line katalog i pogledajte ponudu
http://www.unikomerc-uvoz.hr/STIHL2012_Spring.pdf
Colibri – Servisno trgovački obrt
Jamadolska 2b, Karlovac
Tel: 047/ 600 550

Pretraži

Back to Top