Ponedjeljak je napokon vrijedan čekanja

HI tech Komentari isključeni za Ponedjeljak je napokon vrijedan čekanja 17

Sretni su oni koji se vesele svakom novom radnom danu. Možda smatraju svoje radne zadatke uzbudljivim izazovom koji pomiče granice njihove kreativnosti, ili uživaju u društvu kolega na poslu.


No mi znamo za još jedan razlog zbog kojeg od sutra vrijedi ići na posao – Full HD LED monitor LG E2360V. Hoće li svaki početak radnog dana biti isti?
Naravno. Prvo ćete provesti neko vrijeme diveći se transparentnom stalku, a zatim ćete, kao da je riječ o svečanom činu, polako prstima prijeći preko tankog okvira, jedva nešto više od centimetra širine. Ceremonija obožavanja nastavlja se uključivanjem uređaja, kada transparentan stalak poprima plavu boju, a zaslon osvijetle sve boje duginog spektra. LED LCD zaslon prikazuje čistu i oštru Full HD sliku rezolucije od 1920x1080p. Vrijeme odziva iznosi 5 ms, a omjer kontrasta zadivljujućih 5M:1. Uređaj dolazi s HDMI, DVI-D i D-sub ulazima. S LED monitorom LG E2360V rad predstavlja zadovoljstvo. Ovaj ekološki osviješten model nije štedljiv samo kad je riječ o energiji, već i o razini ispuštanja ugljičnog dioksida, budući da je u proizvodnom procesu smanjena uporaba štetnih materijala.
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac

Pretraži

Back to Top