Ponedjeljak je napokon vrijedan čekanja

HI tech Nema komentara na Ponedjeljak je napokon vrijedan čekanja 7

Sretni su oni koji se vesele svakom novom radnom danu. Možda smatraju svoje radne zadatke uzbudljivim izazovom koji pomiče granice njihove kreativnosti, ili uživaju u društvu kolega na poslu.


No mi znamo za još jedan razlog zbog kojeg od sutra vrijedi ići na posao – Full HD LED monitor LG E2360V. Hoće li svaki početak radnog dana biti isti?
Naravno. Prvo ćete provesti neko vrijeme diveći se transparentnom stalku, a zatim ćete, kao da je riječ o svečanom činu, polako prstima prijeći preko tankog okvira, jedva nešto više od centimetra širine. Ceremonija obožavanja nastavlja se uključivanjem uređaja, kada transparentan stalak poprima plavu boju, a zaslon osvijetle sve boje duginog spektra. LED LCD zaslon prikazuje čistu i oštru Full HD sliku rezolucije od 1920x1080p. Vrijeme odziva iznosi 5 ms, a omjer kontrasta zadivljujućih 5M:1. Uređaj dolazi s HDMI, DVI-D i D-sub ulazima. S LED monitorom LG E2360V rad predstavlja zadovoljstvo. Ovaj ekološki osviješten model nije štedljiv samo kad je riječ o energiji, već i o razini ispuštanja ugljičnog dioksida, budući da je u proizvodnom procesu smanjena uporaba štetnih materijala.
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac

Leave a comment

Pretraži

Back to Top