Ponuda raftinga u Karlovačkoj županiji

Hobby, Sport, Zdrav život Komentari isključeni za Ponuda raftinga u Karlovačkoj županiji 14

4 rijeke PUSTOLOVINE jedina turistička agencija sa certificiranim vodičima


S dolaskom proljeća i proljetnih kiša pune se i riječna korita te dolazi idealno vrijeme za uzbudljiv sport kojim se može ugodno ispuniti slobodno vrijeme pa i cijeli vikend – govorimo naravno o raftingu.
Hrvatska zaista obiluje raznovrsnom ponudom lokacija za bavljenje ovom uzbudljivom aktivnošću. Sa proljetnom kišom se dižu razine rijeka, raste vodostaj i dolazi vrijeme kada je rafting uzbudljiv te pruža zaista jedinstven doživljaj.

Jedno od područja osobito pogodnih za rafting je Karlovačka županija te okolica Karlovca, koji je oduvijek poznat po svoje četiri rijeke – Kupa, Korana, Dobra i Mrežnica. Svaka od ovih ljepotica nudi poseban doživljaj i drugačije lice ovog popularnog sporta na vodama te se iz te raznolike ponude može odabrati ponešto za svakog – mirnije vode za one koji nisu skloni previsokim razinama adrenalina te brze i divlje vode koje mogu pružiti uistinu pravu navalu adrenalina. Od travnja pa sve do studenog rafting na karlovačkim rijekama je poseban, jer svaka je rijeka drugačija i nudi drugi doživljaj u pojedino doba godine – u proljeće imamo Kupu, koja tada nudi bogatstvo vode i prelijepe brzake, u isto vrijeme Dobra je također punog korita te zove na uživanje. Zatim dolazi kasno proljeće i vrijeme za poviriti na Koranu i krasne Rastoke, dok je ljeti Mrežnica neprikosnovena kraljica – svježa, zelena i prepuna vodopada i brzaka.

Rafting je sport koji zahtijeva posebnu opremu te stručno znanje i iskustvo.
4 rijeke pustolovine je turistička agencija koja nudi mogućnost organiziranja rafting i kanu izleta uz pratnju stručnih i iskusnih međunarodno certificiranih vodiča na rijekama diljem Hrvatske, a osobito u Karlovačkoj županiji. Za svoj rafting ili kanu izlet trebat ćete odvojiti jedan dan i malo dobre volje, dok ćete svu ostalu potrebnu opremu dobiti od agencije. Krenite i vi u svoju proljetnu potragu za brzacima, u čemu ćemo vam rado pomoći!
Kupon sa 20% POPUSTA potražite u tiskanom izdanju Promo izloga.
Više informacija:
4 rijeke PUSTOLOVINE , tel./fax. 047/ 851 012, GSM: 091/47 48 377
www.4rijekepustolovine.hr, e-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top