Posjetite Mystic

Događanja, Hrana Komentari isključeni za Posjetite Mystic 9

1. međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti,
održava se u sklopu ovogodišnjeg Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma od 22. do 26.rujna.


U suradnji s partnerima sajma Ustanovom Makronova i Hrvatskom udrugom za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED okupili smo 125 tematskih izlagača iz 7 zemalja – Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije te Indije, Njemačke i Španjolske.
Težište izložbenog sadržaja ovog sajma pozicioniran je u područjima zdravog života, proizvodnje, pripreme i konzumacije zdrave hrane te u području nekonvencionalnih metoda liječenja.
Drugi i jednako važan segment ovog sajma su edukacija i stručni program te prezentacije, demonstracije, nastupi i vježbe čiji ukupni sadržaj premašuje 80 sati, a kojeg smo kao cjelodnevna događanja organizirali na dvije pozornice i vježbaonici svih pet dana sajma.
Razinu profesionalnosti i ozbiljnosti ovog sajamskog projekta svojim nastupima dodatno podižu Agronomski fakultet, Veterinarski fakultet, nekoliko doktora medicine, niz nutricionista te plejada vrhunskih domaćih i stranih predavača.
Posebnu sadržajnu atraktivnost sajmu daje nastup Ustanove Makronova, vodeće domaće tvrtke u području makrobiotike te zdravog načina i stila života.
Cjelokupan sadržaj sajma smješten je u paviljon 6.
Mystic je već sada prema ukupnom sadržaju, od strane istaknutih predstavnika navedenih tematskih djelatnosti iz Hrvatske i zemalja u okruženju, označen kao jedinstven sajamski događaj ne samo u našoj regiji već gotovo u cijeloj Europi.
Takva mišljenja potvrđuje i dolazak gospodina Crotala Sesama, voditelja Sveučilišta Olami iz Federacije Damanhur (Italija), koji će ekskluzivno na Zagrebačkom velesajmu po prvi puta na ovim prostorima prezentirati koncert biljaka iz Damanhura zadnji dan sajma.
S porukom Uvijek postoji alternativa, samo ju treba prepoznati, prihvatiti bez predrasuda i primijeniti, pozivamo Vas da pored svih drugih sadržaja i događanja ovogodišnjeg Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma, posjetite i sajam Mystic.

Pretraži

Back to Top