Posjetite Zagreb Auto Week u Arena Centru

Auto moto, Događanja Komentari isključeni za Posjetite Zagreb Auto Week u Arena Centru 27

Moto-Ris, vodeći distributer Volvo vozila za Republiku Hrvatsku poziva vas da posjetite četvrto izdanje Zagreb Auto Weeka koji se održava u Arena Centru na zagrebačkom Laništu od 25. do 27. listopada. Ljubitelji oktana upoznajte se sa ponudom tvrtke Moto-Ris i uživajte u šarolikoj ponudi i mnoštvu noviteta iz svijeta auto industrije.


Jesensko izdanje svakako ne bi trebalo zaostajati za onim proljetnim, koje je u samo tri dana posjetilo više od 110.000 posjetitelja te ugostilo mnoge auto brandove i predstavilo nekoliko premijernih izdanja na hrvatskom tržištu. Kao i dosad, posjetitelji će moći razgledati sve novitete auto industrije, te sjesti za volan istih u sklopu probnih vožnji koje će se odvijati na prilaznim cestama centra.
Auto Week se kao i uvijek pobrinuo da uz sam sajam, ne manjka niti dodatnih sadržaja, kako za odrasle, tako i za one najmlađe… Uz mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila, tu će biti i retro kutak, gdje će se posjetitelji moći nakratko vratiti u prošlost ili se pak prisjetiti nekih starih vremena, a oni koji ipak više vole budućnost moći će uživati u posebnom Tuning showu.
Više informacija: Moto-Ris d.o.o. Oreškovićeva 3b, 10000 Zagreb, Tel: 01 / 3821-570, Fax: 01/ 3643-841
Poslovna zona Ciburi, 52000 Pazin, Tel.: 052 688-259, Fax: 052 688-265
http://www.moto-ris.hr/

Pretraži

Back to Top