Potpisivanje ugovora u sklopu projekta INTREPID Karlovac

Nekategorizirano Komentari isključeni za Potpisivanje ugovora u sklopu projekta INTREPID Karlovac 26

Team INTREPID Karlovac poziva vas na najavljeno potpisivanje ugovora koje će se održati u Velikoj vijećnici Veleučilišta u srijedu, 29.06.2011. u 11 sati na adresi Trg J.J. Strossmayera 9 u Karlovcu.


Dekan Veleučilišta, prof.dr.sc. Branko Wasserbauer potpisat će ugovore za nabavu opreme za potrebe opremanja laboratorija Odjela strojarstva sa tvrtkama MetalScan Arun, IDEF, SHIMADZU, LPKF, INFODATA, Mjerne tehnologije i ESAPI, ukupne vrijednosti preko 400.000,00 €.
Ovim se ugovorima nabavlja sljedeća oprema: Stroj za ispitivanje čvrstoće materijala, Spektroskop za analizu sastava materijala, Kompleti instrumenata za ultrazvučno i magnetsko ispitivanje, Optički scanner za mjerenje dimenzija i Printer za brzu izradu prototipova i modela u 3D tehnici, Komplet opreme za brzu prototipnu izradu tiskanih pločica (PCB), Komplet elektroničkih instrumenata za
istraživanje i razvoj i Modularni sustav za prikupljanje podataka i regulaciju.
Sva oprema visoke je tehnološke razine i bit će raspoloživa za potrebe studenata Veleučilišta, ali i za potrebe malih i srednjih tvrtki Županije i Regije. Dio ove opreme posjeduju samo velike tvrtke i nije dostupna malim i srednjim tvrtkama. Sada im se otvara mogućnost za brzom i kvalitetnom uslugom na Veleučilištu u Karlovcu, što će doprinjeti razvoju i kvaliteti njihovih proizvoda i usluga, te im povećati konkurentnost i pripremiti ih za ulazak Hrvatske u EU.

Pretraži

Back to Top