PRADA Phone by LG 3.0 – spoj vrhunskog stila i napredne tehnologije

HI tech Komentari isključeni za PRADA Phone by LG 3.0 – spoj vrhunskog stila i napredne tehnologije 12

Poznata po sjajnim torbama, cipelama, odjeći i modnim dodacima, PRADA ne slijedi modne trendove, nego ih postavlja. Baš u tom duhu prije nekoliko godina PRADA je zajedno s LG-em razvila jedinstveni PRADA phone by LG 1.0, prvi mobilni telefon na svijetu sa zaslonom osjetljivim na dodir koji je u međuvremenu postao izložak njujorškog Muzeja moderne umjetnosti (MoMA) i Muzeja suvremene umjetnosti u Šangaju (MOCA).


LG i PRADA učinili su to ponovno: stvorili su PRADA phone by LG 3.0, pametni telefon s operacijskim sustavom Android 2.3 (Gingerbread) koji fascinira izgledom i sofisticiranošću.
Njegov 4,3-inčni zaslon svjetline 800 nita toliko je svijetao da čak i pri najjačem dnevnom svijetlu možete pregledavati internetske stranice ili uživati u fotografijama i video zapisima koje ste snimili kamerom telefona razlučivosti 8 megapiksela. Ovaj vrhunski model opremljen je gigahercnom Dual Core/Dual Channel arhitekturom, dovoljno brzom za bilo koju aplikaciju.
Uz podršku za dual-band Wi-Fi možete surfati internetom nevjerojatnom brzinom. Ovaj telefon karakteriziraju vrhunski materijali, savršena izrada, jedinstven dizajn, izvanredne mogućnosti i iznad svega toga neponovljiv stil.
Dizajneri su ga obdarili jedinstvenim crnim, sivim i bijelim izbornicima i ikonama, a za uređaj su specifični i klasično crni poklopac te PRADIN uzorak Saffiano straga. Neki uređaji imaju auru jedinstvenosti. To je ono što uređaj PRADA phone by LG 3.0 čini modnom ikonom.
SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER 1. kat, Trg J. Broza bb, Tel.: 047/ 642 693
SATEL TELE2 CENTAR KARLOVAC, V. Mačeka 1 (Korzo), Tel.: 047/ 601 366

Pretraži

Back to Top