Predavanje „Ljubavologija u praksi“

Događanja Komentari isključeni za Predavanje „Ljubavologija u praksi“ 10

Naklada Ljevak vas poziva na predavanje „Ljubavologija u praksi“, treće iz niza od ukupno deset predavanja inspiriranih hit-knjigom „Ljubavologija“ autora Brune Šimleše. Predavanje će se održati u srijedu, 16. studenoga, u kinu Europa, s početkom u 19 sati, a autor će govoriti o tome koji su faktori uspješne ljubavne veze.


Prva dva predavanja – o tome što znači imati sreće u ljubavi te o najčešćim zabludama u partnerskim odnosima – privukla su, svako pojedinačno, oko 600 posjetitelja! Kako je prvo izdanje „Ljubavologije“, tiskano u 4000 primjeraka, rasprodano nakon samo 4 mjeseca, a knjiga je već 8 tjedana prva na ljestvici najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj, slobodno možemo govoriti o novome fenomenu.
Zašto toliko ljudi želi razgovarati o ljubavi? Što se, zapravo, više ima uopće reći o ljubavi? Nismo li svi stručnjaci za to područje? Na predavanjima Brune Šimleše, inače sociologa po struci, o ljubavi i odnosima govori se bez rukavica, bez mistificiranja, promišljeno i dosljedno, a prema dosadašnjim reakcijama čitatelja i posjetitelja najveći je problem, čini se, što nam je o ljubavi sve jasno u teoriji, ali iz nekog razloga to ne znamo provesti u praksu. To je glavni cilj knjige i predavanja – srediti nedoumice u vezi teorije ljubavi i premostiti jaz između teorije i prakse.
Dođite u srijedu i sami se uvjerite u fenomen „Ljubavologije“!
Prodaja ulaznica: Kino Europa (Varšavska 3); Knjižara Ljevak (Trg bana J. Jelačića 17)
Cijena ulaznice: 30 kuna; godišnja ulaznica za svih 10 predavanja je 200 kuna.
Više saznajte na www.ljevak.hr ili na www.brunosimlesa.com

Pretraži

Back to Top