Predstavljamo band Radio Luksemburg

Glazba Komentari isključeni za Predstavljamo band Radio Luksemburg 25

Predstavljamo vam novo ime u Menartu! Riječ je o rock bandu Radio Luksemburg koji je, sudeći prema reakcijama glazbenih urednika radio postaja i kritičara na njihov singl ‘Ako nemam te’ donio pravu svježinu na domaćoj sceni!


Pjesma ‘Ako nemam te’ donosi dah starijih vremena upakiran u modernu produkciju. Odličan vokal pjesmi daje dodatnu snagu. Pjesma se lako sluša i pamti i sigurno će poznatim, ali opet novim zvukom, privući brojne obožavatelje. Najavljuje njihov dugosvirajući materijal i već je možete ‘uhvatiti’ na domaćim radio postajama.
Materijal je sniman i miksan u zagrebačkom NLO studiju pod producentskom palicom Skansija koji je ujedno najvećim dijelom zaslužan i za aranžmane na cijelom albumu (što je dodatna garancija za kvalitetu s obzirom na njegove više nego uspješne producentsko-aranžerske suradnje sa Massimom Savićem, Tonyjem Centiskim, Dinom Dvornikom..). Masteriranje je također sjajno odradio Jay Frigoletto (Blondie,INXS,Oasis,Alice in chain etc).
Band se dosad predstavio široj publici pjesmom ‘Idu dani’, na kojoj je gostovao Davorin Bogović. Ostatak materijala band izvodi predvođen sjajnim vokalistom Nikolom Marjanovićem, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarista i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi. Ostale članove banda Radio Luksemburg čine još i Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić-bas gitara, Davor Golić-klavijature i Mario Matić na gitari.

Pogledajte i poslušajte: Ako nemam te http://www.youtube.com/watch?v=hKB8YfXm4u0
Radio Luksemburg & Davorin Bogović http://www.youtube.com/watch?v=gRGR3Uva27A&feature=related

Pretraži

Back to Top