Predstavljamo: TERRANOVA

Kultura Komentari isključeni za Predstavljamo: TERRANOVA 54

TERRANOVA d.o.o. je škola stranih jezika i centar za prevođenje koji od ove godine djeluje u Karlovcu. Vlasnica škole je Nevenka Vučković, profesorica engleskog jezika, koja je prije 20 godina osnovala Lingua centar.



Zašto TERRANOVA i po čemu se razlikuje od ostalih?

TERRANOVA znači “nova zemlja”, ovo je novi početak za mene, a i prije 4 godine sam se vratila iz Australije, tako da je naziv višeznačan.
Cilj nam je polaznicima pružiti kvalitetu – predavače koji su diplomirani profesori, obrazovani i u inozemstvu. Želja nam je na polaznike prenijeti našu ljubav prema učenju stranih jezika. Ulazak u EU će zasigurno ojačati svijest za potrebom učenja stranih jezika, a mi polaznicima nudimo kvalitetu koju zaslužuju.

Kakve tečajeve nudite?

Učenje stranih jezika treba početi u najranijoj dobi – predškolskoj. Što ranije dijete počne učiti strani jezik, to će rezultati biti bolji. Idealno je početi s učenjem stranog jezika između 4. i 7. godine života. Činjenica je da danas djeca uče strane jezike od 1. razreda osnovne škole, ali to nikako ne znači da se učenje jezika treba ograničiti samo na učenje u školi. Učenje za osnovnoškolce u našoj školi znači rad u malim grupama (do 10 polaznika), učenje kroz igru i pjesmu. Samo takvim kontinuiranim, kvalitetnim radom ćemo postići prave rezultate. Naš cilj je da naši polaznici govore strane jezike kao i izvorni govornici.
Za srednjoškolce nudimo početne i napredne tečajeve, pripremu za polaganje međunarodno priznatih ispita, pripremu za maturu.
Odraslima pružamo mogućnost učenja od početnog stupnja do naprednog (A1-C2). Također, odrasli polaznici mogu izabrati između općeg i specijaliziranog, poslovnog jezika, konverzacijskih tečajeva.
Pored grupnih imamo i mogućnost učenja “1-na-1”, individualni satovi su popularni i isplativi, jer se nastavni sat prilagođuje polazniku i polaznik ima priliku 60 minuta komunicirati sa predavačem na odabranom jeziku.
Također želim naglasiti da odrasle polaznike pripremamo za polaganje ispita sa upisom razine znanja stranog jezika u radnu knjižicu.
Nastava se održava u prostranim i suvremeno uređenim učionicama tako da je učenje i ugodno i udobno.

Odnedavno ste pokrenuli i besplatne tečajeve engleskog jezika?

Da, pokrenuli smo besplatne lekcije engleskog jezika koje emailom šaljemo svima koji svoj interes registriraju slanjem poruke na adresu [email protected]
Želja nam je da polaznici kroz zadatke koje im šaljemo osvježe svoje znanje engleskog jezika, kao i da nauče nešto novo (riječi, gramatika,….). Imali smo veliki odaziv i drago nam je da je tako. Danas se često pretpostavlja da svi govore engleski. Činjenica je da će se većina ljudi snaći ukoliko budu u prilici da se moraju sporazumjevati na engleskom jeziku. No, činjenica je da danas, u 21. stoljeću, moramo znanje engleskog jezika staviti na višu razinu. Mi smo tu da pomognemo svima koji upravo tome teže.
U planu su nam i besplatni konverzacijski satovi engleskog jezika koji će se, za početak, održavati jednom mjesečno.

TERRANOVA je i centar za prevođenje. Koje usluge nudite?

Korisnicima naših usluga nudimo brzu, kvalitetnu i povoljnu uslugu prevođenja sa i na dvadesetak jezika. Također nudimo uslugu prevođenja uz ovjeru sudskog tumača. Ja osobno sam stalni sudski tumač za engleski jezik.

Svim polaznicima nudimo upis u ljetni semestar po promotivnim cijenama i poklon knjigu prilikom upisa. Poklon polaznicima individualnih tečajeva – školski sat od 60 minuta i dodatni poklon: 10+1 gratis (besplatan sat nakon 10 plaćenih satova).
Poznavanje barem jednog stranog jezika jedna je od 8 temeljnih kompetencija koje promiče Europska unija. U vrijeme kada smo sve svjesniji potrebe cjeloživotnog učenja, neka učenje stranih jezika bude Vaš izbor broj 1.
TERRANOVA d.o.o.
Trg Matije Gupca 1, Karlovac • Tel.: 047 416 296 • Fax: 047 412 902 • Mob.: 099 432 0070 • 098 9414 368
Tečajevi Instrukcije Sudski tumač Državna matura Međunarodno priznati ispiti – upis u radnu knjižicu

Pretraži

Back to Top