Predstavljamo tvrtku Titan

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Predstavljamo tvrtku Titan 13

Tvrtka “Titan” prvenstveno djeluje kao JEDINI OVLAŠTENI “makita” PRODAJNO-SERVISNI-CENTAR (PSC) alata i pribora u karlovačkoj županiji.


Tvrtka “Titan d.o.o.” osnovana je 2006.g. u Karlovcu. Jedini osnivač i direktor je Sanjin Kosić po zanimanju elektrotehničar koji nakon višegodišnjeg rada na poslovima voditelja veleprodaje i maloprodaje profesionalnih alata i računalne opreme osniva svoje trgovačko društvo.

U 2007.g. PSC “Titan” uz dodatno proširenje baznog MAKITA programa koji je prepoznatljiv kao električni i baterijski alat gdje ima i najširu primjenu i odgovore na upit svakog profesionalca, ponudu nadopunjujemo proizvodima benzinskog programa koji je manje poznat na našem tržištu, ali zato sa jakim prodajnim argumentima jer svi “makita” benzinski uređaji sadrže motore renomiranog njemačkog proizvođača “Dolmar” koji je prvi davne 1927.g. izumio prvu motornu lančanu pilu. Uz 20-tak modela motornih pila u ponudi su još trimeri dvotaktni i novi modeli koji ovo proljeće imaju promociju a pokreću ih četverotaktni FUJI-ROBIN motori, zatim samohodne kosilice koje pokreću BRIGGS & STRATTON motori, škare za živicu, pumpe za vodu i dr.

PSC “Titan” poslovanje širi i na ponude najpoznatijih svjetskih marki profesionalnih alata i pribora kao što su: BOSCH, FLEX, METABO, FESTOOL, FEIN, REMS, HEYTEC, MASTER, STARMIX, FIAC, RUPES, STOMER, DECA, TELWIN, SAER, BFT i dr., čime postojećim i budućim kupcima želi maximalno pojednostaviti i olakšati nabavku novih alata i strojeva gotovo za sve namjene i potrebe (kompresori, generatori, aparati za varenje, građevinski strojevi, viličari i dr.), te pribora i potrošnog materijala, uključujući servisiranje i popravak.

Ulaganjem u edukaciju kupaca i korisnika PSC “Titan” teži osvojiti vodeću poziciju u prodaji i održavanju servisne opreme i alata, kako na području karlovačke županije tako i na širem području, te stoga konstantno organizira edukacijske seminare, praktičnu obuku i susrete s krajnjim korisnicima. S ponosom možemo istaknuti da u PSC “Titan” imamo najširu ponudu “makita” alata u karlovačkoj županiji i šire, tako da budućim kupcima uz stručno savjetovanje prilikom odabira alata nudimo i mogućnost demonstracije određenog alata s ciljem što kvalitetnijeg i boljeg odabira. U mogućnosti smo osigurati prezentaciju i demonstraciju cijelokupnog “makita” programa i na korisnikovoj lokaciji uz predhodni dogovor, za što koristimo i specijalno demo vozilo opremljeno s gotovo svim alatima iz “makita” programa.

Poseban naglasak i težište u u našem poslovanju dajemo na servisne usluge, kako u servisiranju i popravcima novih, tako i alata starijeg datuma prizvodnje, što u sadašnjim otežanim ekonomskim i kupovnim mogućnostima smatramo posebno važnim i interesantnim za sve veći broj korisnika naših usluga.
Makita alate servisiramo u garantnom roku, te u van-garantnom roku kao i sve ostale alate drugih proizvođača. Servis upošljava djelatnika stručno osposobljenog u Makita servisnom centru u Beču.
Princip rada servisa je vrlo jednostavan i brz, naročito kada se radi o “makita” programu za koji možemo ponuditi najbolju i najbržu podršku rezervnim dijelovima. Pregled i defektaža alata se ne naplaćuje u koliko je popravak isplativ, a nakon defektaže komitenta obavještavamo o vrsti kvara i cijeni popravka, te našem mišljenju o isplativosti popravka alata, nakon čega u dogovoru sa strankom vršimo popravak ili predlažemo kupnju novog alata po najpovoljnijim uvjetima kupnje. Titan d.o.o. je trgovina na veliko i malo, tako da smo u mogućnosti pozitivno odgovoriti na svaki upit koji tržište postavi.

PSC “Titan” je svoje poslovanje proširio i na proizvodni program talijanske tvrtke “BFT”, unutar kojeg tržištu nudi prodaju, servis i montažu BFT automatike za garažna i dvorišna vrata. BFT je dinamična tvrtka koja je okrenuta budućnosti, te proučava i ostvaruje inovativna i inteligentna rješenja za sve Vaše potrebe za automatikom: od doma do ureda ili industrijskih postrojenja.

Često imamo prigodne akcijske popuste za gotovinsko ili predračunsko plaćanje, a isto tako počeli smo i sa popustima na kartično poslovanje, gdje smo ugovorno vezani sa svim većim kućama.
U mogućnosti smo ponuditi kreditiranje karticama Diners Club 2-36 rata, ZABA Master Card 2-24 rata, Karlovačka banka 2-12 rata, Raiffeisen banka.

Za sve narudžbe preko 1000 Kn osigurali smo BESPLATNU DOSTAVU na vašu adresu.

Dođite u PSC “Titan” i poklonite nam Vaše povjerenje, a mi ćemo Vam uzvratiti ponudom kupnje vrhunskih alata, opreme, pribora i servisnih usluga po najpovoljnijim uvjetima.

Titan d.o.o., Bogoslava Šuleka 19, 47 000 Karlovac
Tel: 047/ 636 311, fax: 047 636 310, mob: 098 241 231
e-mail: [email protected], www.titan.com.hr

Pretraži

Back to Top