Premijera predstave "Tri praščića i zločesti vuk"

Događanja, Kultura Komentari isključeni za Premijera predstave "Tri praščića i zločesti vuk" 52

Premijera predstave Baletnog studija Zorin doma – ‘Tri praščića i zločesti vuk’ održat će se s početkom u 19 sati, 4. listopada. Najnoviji uradak Baletng studija i voditeljice Martine Maričić moći će se pogledati i u vikend matinejama, 5. i 6. listopada, s početkom u 11 sati.


Predstava je nastala u suradnji Baletnog studija i break dancera, a pripreme za predstavu su počele još u lipnju. U nadi da će izazvati zanimanje, kao što je bio slučaj s predstavom Dramskog studija "I u šumi toga ima", ravnatelj Šestan kaže da ni datum premijere nije slučajan. 04. listopad je, početak obrane Karlovca, a ne dan napada pa je i ova priča o tri praščića koja brane svoj dom znakovita, i posvećena djeci čiji su očevi bili na prvoj crti obrane.
Autorica stihova i koreografije je Martina Maričić, a glavne uloge tumače Rene Županić, Matija Lazarević, Kenan Ivan Brinc (tri praščića), dok je zločesti vuk Karlo Laić. Osim ekipe Zorin doma, u ulozi naratora našao se Rakan Rushaidat, a bećarac izvodi Tomislav Božičević.
Matineje su subotom i nedjeljom u 11 sati kada će se prikazivati upravo ova nova predstava.
Gradsko kazalište „Zorin dom“ Karlovac
Tel. 091/614-95-19, 047/614-952

Pretraži

Back to Top