Preschoolians dječje cipele

Djeca, Moda i ljepota Komentari isključeni za Preschoolians dječje cipele 37

Stručnjaci se slažu: najzdravije je biti bos. Međutim, podjednako je važno i zaštititi stopala od prljavštine, hladnoće, vode, oštrih predmeta i sličnog.

Zato je Preschoolians osmislio najfleksibilnije i najugodnije dječje cipele za svaki stupanj djetetovog motoričkog razvoja. Preschoolians cipele izrazito su fleksibilne, toliko da ih s lakoćom možete u potpunosti saviti šakom jedne ruke.
Ovakva savitljivost se, između ostalog, postiže i time da su cipelice isključivo šivane, te na njima nema ljepila niti bilo kakvog drugog otvrđujućeg materijala.
Đon im je tanak i mekan, ali izdržljiv i pruža adekvatnu zaštitu ovisno o stupnju motoričkog razvoja djeteta.

Udobnost Preschoolians cipela osigurava se na nekoliko načina.
Za početak, svi osjetljiviji dijelovi stopala u dodiru su sa najmekšim materijalima (na primjer, jezik cipele i dio oko gležnja napunjeni su pjenom visoke gustoće koja se neće istrošiti niti uništiti kroz vrijeme).
Također, dječja noga znoji se dva puta više od odrasle, pa su ulošci Preschoolians cipela napravljeni od posebnog Dri Lex materijala koji pomaže isušiti vlagu.
Za apsorpciju udaraca stopala o pod, sve cipelice na peti imaju mekani jastučić napravljen od pjene visoke gustoće, a ulošci unutar cipela omekšavaju hod i s vremenom se prilagođavaju obliku dječje nožice.

Kako Preschoolians cipele prate motorički razvoj djeteta?
Preschoolians cipele dolaze u četiri podgrupe:

Preschoolians Crawlers namijenjene su djeci puzačima koja se ustaju, stoje, istražuju i rade prve korake. Kožnog su đona i namijenjene za zatvorene prostore. Štite od klizanja i pružaju toplinu i zaštitu.

Preschoolians Walkers namijenjene su djeci koja počinju hodati. Imaju tanak gumeni đon koji ih štiti od vanjskih utjecaja i mogu se koristiti i na otvorenom i u zatvorenom.

Preschoolians Runners asortiman namijenjen je djeci koja već dobro hodaju, trče, skaču, penju se. Ima 6 puta deblji đon od cipelica I’m Walking Barefoot, koji štiti i od najoštrijih predmeta.
Po čemu se Preschoolians cipele razlikuju od ostalih cipela sličnog tipa?

1. Preschoolians cipele mogu se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom – imaju gumeni đon koji štiti od oštrih predmeta, prljavštine i loših vremenskih uvjeta
2. Sve Preschoolians cipele imaju Visu Fit prozor – proziran dio đona na kojem možete vidjeti točno do kuda sežu dječji prstići
3. Izrazito su pogodne za djecu sa širokim stopalima (jeste li znali da 85% djece ima široka stopala?)
4. Dolaze u pravim brojevima (od 17 do 30)

Preschoolians brojevi samo su malo veći od brojeva uobičajenih marki cipela koje se mogu kupiti u Hrvatskoj.
Stoga preporučamo da i o tome vodite računa, odnosno, ako vam na Preschoolians mjeraču veličina noge bude 2 ili više brojeva veća od one koju dijete trenutno nosi, vjerojatno je nešto ispalo krivo.
Javite se na [email protected] kako bismo Vam pomogli izabrati pravu veličinu.

Sa svojim prvim Preschoolians cipelama dobit ćete i originalni mjerač.
Sve Preschoolians cipele imaju Visu Fit prozorčić za provjeru veličine – revolucionarni izum Preschooliansica. Dio đona gdje su smješteni prstići je proziran, pa kad se iz cipele izvadi uložak, može se vidjeti do kuda prstići sežu, odrediti jesu li cipelice prikladne veličine i utvrditi kada treba kupiti nove. Kod novih cipela prstići bi trebali dosezati donju liniju, a kada pređu gornju, vrijeme je za novi par.
Također, Preschoolians cipelice iz asortimana Preschoolians Walkers i Preschoolians Runners dolaze u kompletu sa 3 para uložaka – za usko, srednje i široko stopalo.
Nova cipela ima u sebi srednji (medium) uložak. Ostavite ga unutra i obucite djetetu cipelu te opipajte gornji dio cipele i onaj s unutrašnje strane. Ako se materijal čini napet i nategnut, stavite široki uložak (wide). Ako je materijal izgužvan i labav, stavite uski uložak (narrow).
Iva – trgovački obrt, Milana Šufflaya1 TC KARLOVČANKA, Karlovac, Tel.. 047/601 023, e-mail:[email protected]

Pretraži

Back to Top