Prijenosna navigacija GARMIN Zumo 550 Europe

Auto moto, HI tech Komentari isključeni za Prijenosna navigacija GARMIN Zumo 550 Europe 15

Ukoliko uživate u vožnji motorom i želite navigacijski uređaj koji će biti drugačiji i prepoznatljiv, onda je zumo™ 550 pravi uređaj za vas.


Dizajnirali su ga bajkeri, a funkcije su prilagođene jednostavnom upravljanju u sedlu motora. Učitana detaljna kartografija cijele Europe i vrhunske navigacijske funkcije omogućuju vam siguran dolazak na svako odredište.
Velikim poljima, “touch screen” ekran prilagođen je radu u rukavicama, a kontrole su smještene na lijevoj strani. Zbog izvrsnog pozadinskog osvjetljenja, boje su jasne i dobro čitljive na suncu. Putno računalo prilagođeno je vožnji na motoru kao i prikaz potrošnje koji će vas upozoriti na vrijeme za punjenje goriva. Uređaj se montira brzo i jednostavno na motor ili u automobil, a izborom maske pokažite vašu osobnost. Uređaj je posebno testiran na vibracije, potpuno je vodootporan, otporan na UV zrake, pa čak i izlijevanje goriva po kućištu.
Garmin zumo 550 ćete kupiti spreman za korištenje, s učitanim detaljnim kartama i bazom interesantnih točaka koja uključuje motele, restorane, pumpne stanice, bankomate i drugo. Jednostavno unesite vaše odredište i uređaj će vas glasom navoditi skretanje po skretanje.
Puniva litionska baterija koja traje prosječno tri sata, integrirana je u zumo uređaj i služi za planiranje putovanja ili korištenje u hodu.
Bluetooth tehnologija dodaje opciju korištenja uređaja za hands-free komunikaciju čak i bez skidanja kacige i rukavica. Spojite zumo s vasim kompatibilnim slušalicama/kacigom i mobilnim telefonom i spremni ste birati ili primati pozive. Jednako tako možete zvati brojeve iz baze podataka interesantnih točaka.
Sa zumom postaje jednostavno planirati rute i dijeliti ih s prijateljima. Napravite rutu u računalu, pretražite restorane i benzinske postaje, prebacite rutu u uređaj i krenite. Na kraju dana pregledajte vaš put u Google Earth programu. Uživajte u vožnji slušajući MP3 i ne zaboravite učitati vaše najdraže fotografije. SD kartica omogućit će vam dodatan prostor za pohranu podataka.
Uključene karta zapadne Europe – City Navigator® NT Europe
Uz instalaciju karte AdriaROUTE detaljno pokriva HR, SLO, BiH
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac

Pretraži

Back to Top