Priprema vozila za proljetnu sezonu u AH Servisima

Akcije, Auto moto Komentari isključeni za Priprema vozila za proljetnu sezonu u AH Servisima 11

Proljeće je pokucalo na vrata a vi još niste napravili sezonsku promjenu pregled vozila? Za vaše bezbrižno putovanje i potpunu sigurnost u vožnji AH Servis je svojim korisnicima omogućio povoljnu kupnju ljetnih guma uglednih svjetskih proizvođača Toyo Tires, Contienental, Pirelli, Michelin, Sava, Goodyear, General tire i mnogih drugih.


Ukoliko na pregledu vozila profesionalno stručno osoblje AH Servisa uoči da neke od rezervnih dijelova morate zamijeniti novima, u ponudi su i akcijske cijene kočnica Textar, dijelova ovjesa Swag amortizera Bilstein i Bosch akumulatora sa 20% popusta.
Ako je potrebno napraviti izmjenu ulja, u ponudi su i povoljni paketi 4L ulja sa uslugom izmjene ulja i filtera. 4L ulja korisnici mogu osvojiti i na facebook stranici AH Servisa gdje svakog prvog datuma u mjesecu AH Servis nagrađuje najbrža 3 člana koji stave sliku svog vozila na profil stranice.
Akcijsku ponudu u AH Servisima možete iskoristiti do 30.4.2012.
Mreža prodajno-servisnih centara AH Servis korisnicima na 39 lokacija u Hrvatskoj omogućuje dostupnost visokokvalitetnih rezervnih dijelova, guma i opreme, kao i usluge servisa za osobna i laka dostavna vozila, što uključuje montažu guma, kompjutorsku geometriju kotača, izmjenu ulja i filtera, ispušnih sustava, kočnica, amortizera i ovjesa, akumulatora te kontrole i punjenja klima-uređaja, s posebnom pažnjom na poštivanje svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu.
Više informacija o AH Servisu potražite na www.ahservis.hr i na facebook stranici.

Pretraži

Back to Top