Prodaje se Siligo prodajni centar Dicmo

Gradnja Komentari isključeni za Prodaje se Siligo prodajni centar Dicmo 40

Prostor je kompletno uređen i spreman za upotrebu iznutra i izvana.

Prošle godine tvrtka Kemilak je otvorila Siligo prodajni centar građevinskim materijalom koji se nalazi u radnoj zoni Dicmo.

Zbog trenutnog stanja na tržištu, tvrtka Kemilak je donijela odluku da se povlači iz djelatnosti trgovanja građevinskim materijalom u širem smislu i vraća se svojim izvornim programima iz proizvodnje i plasmanu proizvoda na tržištu.

Zbog tih razloga odlučili su se na prodaju kompletnog objekta u Dicmu tj. prodajnog centra “SILIGO”.
Novac od prodaje objekta planiraju uložiti u proizvodnju koja već postoji tj. na unapređenje proizvodnje. Na taj način bi dio sredstava izdvojili za trenutno najveći problem našeg tržišta, a to je likvidnost.
Ovim putem pozivaju zainteresirane kupce da im se obrate na telefone u tvrtci ili direktno vlasniku i direktoru Adamu Kerumu na tel: 092 263 2638

Nekoliko osnovnih informacija o objektu:
• Objekt se nalazi u radnoj zoni Dicmo, 25 km od Splita
• Namjena: proizvodno, trgovačko, skladišno, uredsko…
• Veličina čestice: 3054 m2
• Veličina objekta: 1500 m2
Prostor je kompletno uređen i spreman za
upotrebu iznutra i izvana.

Kemilak d.o.o. je osnovan 1990. godine kao vizionarski projekt Adama Keruma koji je nastojao iskoristiti svoje dugogodišnje iskustvo u radu s bojama i lakovima. Gospodin Kerum je uz pomoć vrhunskih sirovina i iskustva u radu sa silikonima stvorio Kemisil koji je danas jedan od najboljih silikona u Hrvatskoj. Godine iskustva su pokazale da je za opstanak na tržištu veoma važno konstantno uvođenje inovacija i implementiranje pažljivo osmišljenih strategija.
Asortiman se svake godine proširivao, a iz bogate palete proizvodnog programa izdvajamo proizvode:
Kemisil, Kemakril, Kemisil Neutral, Kemisil Acetat, Kemiflex, Kemipol Set, Kemiles Classic, Kemiles Gold, 3 u 1.
Proizvodi tvrtke Kemilak ističu se vrhunskom, dokazanom kvalitetom te iznimno pristupačnom cijenom što su prepoznali brojni kupci i poslovni partneri.

IZ NAŠE PONUDE:

boje za zidove, boje i lakovi za drvo i metal, brodski program (boje, smola, stakleni mat…), silikonska brtvila, razrjeđivači i otapala, ljepila, impregnacije, kitovi i žbuke, brusni proizvodi, četkarski pribor i oprema za soboslikare, autolakovi

Više informacija:
Split, Dubrovačka 25-27, tel. 021 533 762
Solin, M. Marulića 5, tel. 021 260 426
Metković, A. Hebranga 4, tel. 020 689 862

Pretraži

Back to Top