Promoizlog novi broj u distribuciji

Djeca, Događanja, Dom, Gradnja, Moda i ljepota Nema komentara na Promoizlog novi broj u distribuciji 4

Promoizlog je najveći oglasnik u Karlovačkoj županiji. Kompletna naklada je besplatna i distribuira se u poštanske sandučiće stambenih zgrada i privatnih kuća i poštom na adrese poslovnih subjekata.


U “Promo izlogu” se predstavljaju tvrtke s različitom ponudom proizvoda i usluga pa je zato ovaj oglasnik jako dobro prihvaćen kod svih dobnih skupina.
Svojim sadržajem i ritmom izlaženja postao je popularan u cijeloj županiji, a dosadašnji prilozi i posebne edicije (automobili, namještaj, sport i rekreacija, vrt,vjenčanja, stanovanje…) postigli su još veću popularnost, jer čitatelji i potencijalni potrošači čuvaju priloge kao male savjetnike u svakodnevnom životu.

https://www.youtube.com/watch?v=F4fSrNngArg

Leave a comment

Promoizlog novi broj u distribuciji

Akcije, Auto moto, Djeca, Dom, Gradnja, Hrana, Vrt, Zdrav život Nema komentara na Promoizlog novi broj u distribuciji 0

Promoizlog je najveći oglasnik u Karlovačkoj županiji sa nakladom od 17.000 primjeraka koji izlazi već 12 godina. U ovom broju čitajte specijalan prilog „Auto izlog.“ Prolistajte ga on-line.

(više…)


Fatal error: Cannot redeclare kopa_comments_callback() (previously declared in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php:37) in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php on line 74