Promoizlog novi broj u distribuciji

Djeca, Događanja, Dom, Gradnja, Moda i ljepota Komentari isključeni za Promoizlog novi broj u distribuciji 7

Promoizlog je najveći oglasnik u Karlovačkoj županiji. Kompletna naklada je besplatna i distribuira se u poštanske sandučiće stambenih zgrada i privatnih kuća i poštom na adrese poslovnih subjekata.


U “Promo izlogu” se predstavljaju tvrtke s različitom ponudom proizvoda i usluga pa je zato ovaj oglasnik jako dobro prihvaćen kod svih dobnih skupina.
Svojim sadržajem i ritmom izlaženja postao je popularan u cijeloj županiji, a dosadašnji prilozi i posebne edicije (automobili, namještaj, sport i rekreacija, vrt,vjenčanja, stanovanje…) postigli su još veću popularnost, jer čitatelji i potencijalni potrošači čuvaju priloge kao male savjetnike u svakodnevnom životu.

https://www.youtube.com/watch?v=F4fSrNngArg

Promoizlog novi broj u distribuciji

Akcije, Auto moto, Djeca, Dom, Gradnja, Hrana, Vrt, Zdrav život Komentari isključeni za Promoizlog novi broj u distribuciji 0

Promoizlog je najveći oglasnik u Karlovačkoj županiji sa nakladom od 17.000 primjeraka koji izlazi već 12 godina. U ovom broju čitajte specijalan prilog „Auto izlog.“ Prolistajte ga on-line.

(više…)

Promoizlog novi broj u distribuciji

Akcije, Auto moto, Djeca, Dom, Gradnja, HI tech, Hrana, Kultura, Moda i ljepota, Sport Komentari isključeni za Promoizlog novi broj u distribuciji 0

Promoizlog je najveći oglasnik u Karlovačkoj županiji sa nakladom od 17.000 primjeraka koji izlazi već 11 godina.

(više…)

Pretraži

Back to Top