Proslavite Dan žena uz Meritas mini koncert!

Glazba Komentari isključeni za Proslavite Dan žena uz Meritas mini koncert! 11

Utorak 8.3.11., zagrebački klub Bulldog od 21 sat


…budi blizu, samo blizu
kao slutnja, kao laki dodir sna…
Videospot pjesme ‘Budi blizu’, baš kao i pjesma koja ga je potaknula, donosi slavlje emocije koja se prepoznaje da bi trajala. U godinama koje prolaze, s mladošću koja poskakuje i sjedinama koje toplinu donose osmijehom izlječenja.
Anita i Meri su odlučile sutra, na Dan žena skupa sa Menartom biti domaćicama promocije videospota u zagrebačkom klubu Bulldog. Rada koji slavi emociju i hrabrost ljubavi, emotivnu smjelost koja nam često toliko nedostaje. Iza umjetnosti video stvaranja stoji ekipa ‘Kolektiv Filma’, a iza imena skrivaju se ljudi kao što su režiser Andro Krpan, scenaristica Nataša Antulov, art direktorica Marija Tadić i kamerman Danko Vučinović.
Poput scenarija za glazbeni film, ta će večer biti posebno posložena. Baš kako i pristoji danu u kojemu se zbiva. Jer, nakon predstavljanja videospota, djevojke će s bandom uživo izvesti pjesmu ‘Budi blizu’, kao i nekoliko najljepših melodija iz njihova opusa. Drugi dio večeri, pak, bit će koncertno obilježavanje Dana žena uz gošće večeri: Viktoriju Novosel i Jelenu Radan.
Budite u Bulldogu! Osmoga u devet!
…i bezimeno sve, odjednom postaje sve
postaje i ostaje dio nas…

Pretraži

Back to Top