Proslavite Dan žena uz Meritas mini koncert!

Glazba Nema komentara na Proslavite Dan žena uz Meritas mini koncert! 9

Utorak 8.3.11., zagrebački klub Bulldog od 21 sat


…budi blizu, samo blizu
kao slutnja, kao laki dodir sna…
Videospot pjesme ‘Budi blizu’, baš kao i pjesma koja ga je potaknula, donosi slavlje emocije koja se prepoznaje da bi trajala. U godinama koje prolaze, s mladošću koja poskakuje i sjedinama koje toplinu donose osmijehom izlječenja.
Anita i Meri su odlučile sutra, na Dan žena skupa sa Menartom biti domaćicama promocije videospota u zagrebačkom klubu Bulldog. Rada koji slavi emociju i hrabrost ljubavi, emotivnu smjelost koja nam često toliko nedostaje. Iza umjetnosti video stvaranja stoji ekipa ‘Kolektiv Filma’, a iza imena skrivaju se ljudi kao što su režiser Andro Krpan, scenaristica Nataša Antulov, art direktorica Marija Tadić i kamerman Danko Vučinović.
Poput scenarija za glazbeni film, ta će večer biti posebno posložena. Baš kako i pristoji danu u kojemu se zbiva. Jer, nakon predstavljanja videospota, djevojke će s bandom uživo izvesti pjesmu ‘Budi blizu’, kao i nekoliko najljepših melodija iz njihova opusa. Drugi dio večeri, pak, bit će koncertno obilježavanje Dana žena uz gošće večeri: Viktoriju Novosel i Jelenu Radan.
Budite u Bulldogu! Osmoga u devet!
…i bezimeno sve, odjednom postaje sve
postaje i ostaje dio nas…

Leave a comment

Pretraži

Back to Top