Proslavite Valentinovo u Petrić restoranima

Događanja, Hrana Komentari isključeni za Proslavite Valentinovo u Petrić restoranima 15

Na sami dan Valentinova u restoranu Tempo jedite menu za samo 80,00 kn (predjelo,glavno jelo,desert)… ili gablec do 13.00h za samo 50,00 kn za dvije osobe.


U restoranu Lovački rog glazba uživo od 20,00h i menu za svega 90,00 kn.
Dođite i provedite valentinovsku večer u jednom od naših restorana…..
Restoran – kavana Tempo (Mažuranićeva obala 1)
Restoran-kavana Tempo jedan je od tri restorana ugostiteljskog obrta Petrić. Restoran ima certifikat HACCP, koji označava najviši stupanj u kontroli i pripremi jela, na koji su posebno ponosni. Tempo je idealno mjesto za odmor, druženje, kavicu s prijateljima ili poslovni sastanak. Tu su gastronomski specijaliteti á la carte, a iz ponude vina ističu se vrhunska vina ozaljsko-vivodinskog te plješivičkog vinogorja. Tu je i veliki izbor kolača, slastica i sladoleda.
Restoran Lovački rog (Pojatno bb)
U Karlovcu, gradu u dolini četiri rijeke, čeka vas obilje rekreacije i aktivnog odmora, kada je poželjan predah začinjen ponekim specijalitetom. Lovački Rog, restoran duge i bogate tradicije, s izrazitom ljubavlju i pažnjom vodi obitelj Petrić. Iz ponude preporučuju jela od divljači, teletinu, roštilj, ribu ali i vegetarijanska jela. Zavidan kapacitet uvijek osigurava mjesto za dobrodošle goste. Tu je i lijepo uređen zimski vrt s dječjim igralištem u parku koji čine stogodišnji hrastovi.

Pretraži

Back to Top